Beveiliging

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

EasyParts beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om het beveiligen van motoren en scooters. Het is altijd goed om te investeren in de beveiliging van jouw scooter of motor.

Scooter en motor beveiliging begint vaak bij het aanschaffen van een goed slot. Deze sloten komen in verschillende soorten en maten en zijn op diverse manieren vast te maken. Kies je voor een van de standaard kettingsloten of beugelsloten of wil je ook extra beveiliging met stuursloten, schijfremsloten en andere sloten? Wij hebben een ruim assortiment om diefstal tegen te gaan.

Kleine sloten  zijn sloten die makkelijk aan het wiel of stuur bevestigd kunnen worden wanneer je scooter of motor vrijstaat. Een kettingslot of beugelslot gebruik je wanneer je het fijn vindt om het ergens aan vast te maken, zoals een lantaarnpaal of een special rek. Ook door gebruik te maken van vloer- of muurankers zorg je ervoor dat je altijd een plek hebt om jouw scooter of Motor aan te vergrendelen dicht bij huis.

Wil je een stap verder gaan in de beveiliging, is er ook de mogelijkheid om een alarm te monteren op de scooter of motor. Met slechts een druk op de knop staat je scooteralarm aan. Mocht je een defect scooter- of motoralarm hebben, is deze goed te vervangen door een nieuwe alarm set of hoef je alleen de kabelboom te vervangen.

Een gemiddeld alarm geeft toch al gauw zo 120 decibel geluid. Genoeg om je alert te maken wanneer het nodig is. Op sommigen alarmsystemen zit een startblokkering zodat het niet mogelijk is voor de dief om jouw scooter te starten. Zo is er het bekende alarm systeem van Gemini of originele alarmsystemen van bekende merken als Aprilia, Vespa, Piaggio en Gilera.

Geef dieven geen kans met een goed slot en alarmsysteem op je scooter of motor. Als je weinig ruimte hebt, kun je ervoor kiezen om de kleinere sloten te bevestigen aan je stuur of wiel. Heb je liever dat je scooter of motor ergens aan vast komt te staan? Kies dan voor een goed kettingslot of een beugelslot.