Binnenbanden

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Binnenbanden worden gebruikt in combinatie met TT (tube type) buitenbanden. Zoek je een nieuwe binnenband dan bij je bij Easyparts aan het juiste adres. Wij hebben een assortiment binnenbanden in alle gangbare maten; onderverdeeld in inch maten. Weet je de juiste inch maat niet kijk dan op de buitenband. De maat die op de wang van de buitenband staat kun je gebruiken bij het bepalen welke binnenband je nodig hebt. Staat er bijvoorbeeld 130/70-12 op de buitenband dan heb je een 12 inch binnenband nodig. Kijk vervolgens welke binnenband het beste past bij de breedte en hoogte van de buitenband. Binnenbanden zijn meestal geschikt voor meerdere breedtes en hoogtes omdat ze natuurlijk veel soepeler en oprekbaarder zijn dan buitenbanden. Neem bij twijfel contact met ons op middels het contactformulier op de website. 

De meeste buitenbanden worden overigens zonden binnenband gemonteerd. Alleen als er de band TT vermeld staat dan moet en een binnenband gebruikt worden. TT staat voor tube type. Staat er TL op de band dan moet de band zonder binnenband gemonteerd worden. TL staat voor tubeless. 

Een binnenband kan geplakt worden maar dit raden wij af. De kans is groot dat de band toch weer gaat lekken. Gezien al het werk en de geringe prijs van een binnenband is het beter deze direct te vervangen. 

Wij leveren binnenbanden in de velgmaten 8 inch, 10 inch, 12 inch,13 inch, 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch, 18 inch, 19 inch en 21 inch.

Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen; wij hebben alleen a-kwaliteit binnenbanden van de merken Michelin, Sava/Mitas en Aero in het assortiment.

 Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.