Overige Accessoires

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

EasyParts beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om extra accessoires voor op de scooter of motor.

Goede communicatie op de weg is belangrijk als het gaat om je bijrijder of anderen die op hun scooter of brommer meerijden. Voor dit soort situaties is het handig om een Hands-free Bluetooth Communicatie Systeem aan te schaffen. Niet alleen kun je communiceren met elkaar, maar is het ook mogelijk om het te koppelen aan je telefoon. Hierdoor kun je handsfree bellen, maar ook luisteren naar je muziek of de navigatie van je telefoon. Het Handsfree Bluetooth Communicatie Systeem van Twiins is hier uitermate geschikt voor.

Ben je vaak op de weg? Dan is het hebben van een navigatiesysteem op je scooter helemaal niet zo gek. Deze navigatiesystemen zijn speciaal gemaakt om te gebruiken op de scooter en op de motor. Heb je al een navigatiesysteem maar nog geen houder? Dan kun je deze gemakkelijk bestellen en eenvoudig monteren op je scooter. Gebruik je liever jouw telefoon als navigatie of wil je makkelijk je telefoon bereiken? Gebruik dan een smartphonehouder voor je scooter. Deze smartphonehouders zijn geschikt voor de meest gangbare modellen en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan jouw scooter.

Soms is een eenvoudig of standaard zadel niet voldoende. Heb je liever een tweezits zadel of de zogeheten buddyseats? Of wil je gewoon comfortabeler zitten? Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw scooter een upgrade te geven. Als je vaak reist met je kind, zijn er voor de kleintjes ook kinderzitjes die eenvoudig kan monteren op je scooter.

Ben je extra voorzichtig met je zadel en wil je beschadiging voorkomen of wil je juist een droog zadel wanneer je jouw scooter parkeert? Kijk dan eens naar onze zadelhoezen. We hebben originele zadelhoezen van onder andere Peugeot, Aprilia, Vespa en Yamaha in vele verschillende kleuren, waardoor je je voertuig ook nog een persoonlijk tintje kan geven.