Banden Michelin

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Michelin is sinds jaren een van ‘s werelds grootste en meest innovatieve bandenfabrikanten. Sinds het ontstaan in 1896 is Michelin continu bezig met het testen en doorontwikkelen van hun banden. Zij zijn verantwoordelijk voor talloze nieuwe technologische ontwikkelingen die ervoor hebben gezorgd dat banden in de loop der jaren  steeds beter en veiliger zijn geworden. En de onwikkelingen gaan nog steeds door. Het doel is banden vervaardigen met meer grip onder alle omstandigheden zonder concessies te doen op het gebied van slijtage en veiligheid.

Wij zijn van mening dat je beter geen concessies kunt doen bij het kiezen van de juiste banden. Goede banden zijn belangrijk om voldoende grip, goede wegligging en voldoende waterafvoer tijdens regen te garanderen. Daarom kiest Easyparts ervoor om alleen kwaliteitsbanden van A-merken te leveren. En Michelin is zeker een A-merk. Dat blijkt telkens weer uit de diverse bandentests die door onafhankelijke instanties worden uitgevoerd.

Ook het assortiment van Michelin is dik in orde. Van bromfietsbanden tot banden voor de dikste motoren. Banden speciaal ontwikkeld voor gebruik in de stad of juist voor veel gebruik op asfalt. Maar ook winterbanden en racebanden. Michelin heeft ze allemaal. In vele maten en allemaal speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de gebruiker met de hoogste eisen. 

Easyparts streeft ernaar om alle Michelin banden direct uit eigen voorraad te kunnen leveren. 

Snel zien welke Michelin banden te krijgen in de juiste maat voor jouw scooter, bromfiets of motor? Kijk dan bij banden op maat en selecteer de maat die op de zijkant van je oude band staat.