Beveiliging

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Beveiliging

Het is erg belangrijk om te investeren in de beveiliging van je brommer of scooter. Je kunt kiezen voor een alarmsysteem of voor verschillende sloten. Afhankelijk van je voertuig maak je je keuze. De meeste scooters zijn standaard voorzien van een stuurslot. Hieronder worden de verschillen uitgelegd. Omdat de alarmsystemen vaak afhankelijk zijn van een bepaald merk of model is het handig gebruik te maken van ons voertuigfilter. Door op onze website je merk, model en type in te vullen kun je precies zien welke alarmsystemen er beschikbaar zijn voor jouw voertuig.

Alarmsystemen

De alarmsystemen worden meestal in je brommer of scooter gebouwd. De alarmsystemen worden met een afstandsbediening geleverd zodat je op afstand je voertuig op slot kan zetten of openen. Bij het alarmsysteem wordt er aangegeven of deze op de accu moet worden aangesloten of dat deze een back-up batterij heeft. Het voordeel van een back-up batterij is dat deze niet afhankelijk is van de accu van de scooter. De alarmsystemen zijn bestand tegen trillen zodat deze niet afgaan als er een vrachtwagen langsrijdt of iemand tegen je scooter stoot. Door de instelbare schoksensor kan je zelf de gevoeligheid van het alarmsysteem bepalen.

Behalve de alarmsystemen verkopen wij ook de kabelbomen om het alarmsysteem op een specifiek voertuig aan te sluiten.

Sloten

De sloten op deze pagina zijn allemaal universeel en voor elk voertuig te gebruiken. Afhankelijk van het model brommer of scooter kan je zelf bepalen wat je handig vindt. Soms wordt er een combinatie gemaakt van verschillende sloten. Dit is helemaal afhankelijk waar je de scooter neerzet en wat de mogelijkheden zijn.

Het kettingslot is een van de meest gebruikte sloten. Het voordeel van dit slot is dat deze in verschillende lengtes leverbaar is. Dit slot gaat door het achterwiel en wordt bevestigd aan een paal of hek. Een ander alternatief is het Grip-Lock slot. Dit slot wordt op het stuur bevestigd en vergrendelt zowel de gashendel als de remhendel. Hierdoor kan de scooter niet verplaatst worden.