CGM Shop

Toon meerToon minder

CGM Bij EasyParts

CGM Italia is een bedrijf dat al jaren motor-, scooters- en off-road helmen ontwerpt en daarom aarzelde EasyPartsgeen moment om dit merk op haar website aante bieden. We hebben dezeshopinverschillendecategorieën verdeeld om u op de beste manier van dienst te zijn. Ook zult ude modellen die u niet gewend bentte dragen hier vinden. Met CGM weet u zeker dat u een originele en veilige Jet, Demi Jet, Cross, Modular ofKidshelm draagt. Het is niet ongewoon dat u reserveonderdelen nodig heeft voor eenhelm en met deze fabrikant kunt altijdhet juiste reserveonderdeel krijgen,zelfsnadatde productievan het model in kwestie is gestopt.De helmen en accessoires van deze Italiaanse ontwerperzijn erg populairenverblijdenelkeklant voorvele jaren. Waar wacht je nog op? Maak uw keuze!

CGM JET HELMEN

De Jet helmen bestaan uit de Jet en Demi Jet helmen, al dan niet uitgerust met een vizier. Sommige modellen zijnnietalleenuitgerust met eenvizier, maar ook met intrekbare zonneklepwat erg handig is bij het rijden onder eenstralende zon. Om de verschillende CGM Jet helmenbeter inonze winkel op te sommen,hebben we besloten om de modellen te verdelenin de groepen Sport, Business en Vintage.

  • Sport range: U zult zich waarschijnlijk afvragen waarom we een sportsectie hebben. De Sport categorie biedt de modellen met een kortere buitenste schaal, waardoor het grootste deelvan de nek vrij is en het gezicht een beetje meer blootgesteld wordt waardoor de helmeensportieverelook zal hebben. Echt een gevoel van vrijheid,zoals met dezeprachtige tijdloze Demi Jet CGM helm 107A Florence.
  • Business range: In de categorie business helmen vindt u de meer sobere, klassieke modellen die het grootste deel van je gezicht beschermt voor een dagelijkse twee-wieler rit of uw ritjes naar het werk. Deze zijn vaak uitgerust met een lang vizieren soms met eenintern vizier. Comfortabel en trendy, ze hebben alles om u gelukkig te maken! Het is ook essentieel om je veilig te voelen met een helm. We kunnen je verzekeren dat u met CGM niet teleurgesteld zult worden. Ontdek de Demi Jet CGM 129A Illinois, een prachtige helm met een breed scala aan kleuren.
  • Vintage range: De Vintage versie isontworpen, zoals de naam al doet vermoeden, voor ervaren bestuurders van vintage voertuigen of het uiterlijk van weleer. Maar dit verbiedt op geen enkele manier om als fan van de Vintage Jet helm deze helm te kopen in deze zeer atypische shop. Hier vindt u voornamelijk de versies van Jet helmen die geen standaard vizieren hebben. Sommige Vintage helmen hebben mooie zonnekleppen of zijn zelfs uitgerust met drukknoppen om verschillende helmaccessoires te bevestigen. We hebben het typische voorbeeld van de helm die u echt moet hebben: de Jet CGM 170Y helm. Deze helm, uitgerust met drukknoppen, is perfect om accesoires aan toe te voegen. Met behulp van het perfecte vizier om je te beschermen tegen insecten of een andere accessoire om de helm een andere stijl te geven. Ook is er de mogelijkheid om een helmbril of een helmmasker toe te voegen.

CGM-OUTLET

EasyParts kon deze shop niet creëren zonder het aanbieden van de huidige promoties. Daarom is het essentieel om u onze CGM Outlet te presenteren die alle helmen vermeldt, ongeacht de versie, het type, de kleur of de prijs. Het assortiment in onze Outlet omvat alle Jet, Demi Jet, Modular, Cross en Kids helmen, maar ook helmbrillen en helmmaskers die uit productie gaan of gewoon speciale EasyParts promoties. Het is ideaal om dit deel van de CGM-shop te bezoeken om de mogelijke voordelen van dit merk te ontdekken. Kijk eens en u zult zien waar we het over hebben!

WELKE HELMMAAT HEB IKNODIG?

Het kopen van een helm online is geen gemakkelijke taak als het onze eerste aankoop is of wanneer we niet weten welke helm maat we hebben. Dus EasyParts heeft aan alles gedacht met deze speciale sectie om u te helpen met het uitzoeken van uw maat. Wij vragen u alleen om een meetlint te pakken en hier te klikken. (link) Wees gerust, EasyParts begrijpt uw behoeften en onze klantenservice zal u adviseren in het geval u een maat ontvangt die niet past. Het is altijd mogelijk om de helm snel en eenvoudig naar ons terug te sturen, met behulp van onze klantenservice.

CGM KIDS HELMEN

We weten hoe moeilijk het is om een helm voor uw kind te vinden, maar we weten ook dat als u wilt genieten van een aantal reizen met uw kind, het essentieel is dat uw kind zijn eigen helm heeft. CGMItalia heeft een reeks kinderhelmen ontworpen met stijlen, afbeeldingen en kleuren die uw dochter of zoon zullen aanspreken.Neem bijvoorbeeld de Demi Jet CGM 205G Magic Comics helm, uitgerust meteen lang vizier, een futuristisch ontwerp met zijn explosieve graphics en levendige kleuren. Het is een mooi en veilig model voor je kleintje en de vorm van de schaal is aangepast aan de morfologie van een kind en heeft comfortabele verwijderbare helmpads.

CGM GESLOTEN HELMEN

We zijn niet vergeten om de winkel uit te breiden met gesloten helmen. Hieronder vallen demodulaire helmen, cross helmen, maar ook integraal helmendie vaak full-face wordengenoemd.
 

  • Modulair range: Modulaire helmen zijn handig voor regelmatige stedelijke bestuurders. Dankzij het kin stuk,dieu omhoog kunt klappen,kunt u bijvoorbeeldtanken zonder de helm af te moeten doen. Met de nieuwe P / J homologatie kunt u de helmconfigurerenin de gesloten of openpositie. Voor uw veiligheid raden wij aan om een gesloten helm te dragen tijdens het rijden.
  • Cross range: U bent een gewone racer, eenall-terrain racer of een fan van off-road rijden, dus stopt u bij de CGM Cross Helmet Shop om de verschillende modellen teontdekken.CGM kiest voor comfort, dus het is niet ongewoon om een Cross helm te vinden met zelfs een voorbestemd PINLOCK vizier of een zonneklep. Ook is de helm te vinden met opties die het mogelijk maken om de Cross helm om te zetten in een full-face model zoals de CGM Cross helm 606A Forefront zwart.
  • Closed range: Gesloten helmen, vaak full-face genoemd, zijn de meest gebruikte helmen door bestuurders die rijden op hoge snelheid of die in elk seizoen rijden. Ze zijn uitgerust met een meer omhullende schaal en met een kin bescherming. De integraalhelm geeft een beter gevoel van veiligheid. Kies bijvoorbeeld voor een CGM 316A integraalhelm.

CGM BRILLEN EN MASKERS

Het is duidelijk en onvermijdelijk dat CGM ook helmbrillen en helmmaskers produceertinzijnassortiment accessoires. In combinatie met een Jet helm raden we ten zeerste aan om een helmbril of een masker te kopen dat u beschermt tegen insecten, regen maar ook wind en kou. Bij de aankoop van een Jet CGM helm, raden wij aan om ook eenvizier aan te schaffenals uw model is uitgerust met drukknoppen aan de voorkant. Heeft uw helm geen drukknoppen, dan is de helmbril de perfecte oplossing. Indien u een motorcross fan bent, nodigen wij u uit om de CGM crossmaskers in verschillende kleuren te bekijken. Bezoek onze CGM winkel, u zult niet teleurgesteld worden!