Carrosserie voor Gilera Runner

Filteren
Filteren

Carrosserie

De groep carrosserie bestaat uit alle onderdelen die op of om het frame van een scooter of brommer zitten. De motordelen worden hier dus niet mee bedoeld, deze vind je bij carburatie. Of deze onderdelen passen op jouw scooter is afhankelijk van het merk en type. Door gebruik te maken van ons voertuigfilter voorkom je dat het verkeerde product bestelt. Met het filter kan alles aangepast worden voor jouw voertuig. Vul het merk, model en type voertuig in en alles op de website is gefilterd voor jouw scooter.

De meeste artikelen die je in deze groep tegenkomt zijn alternatieve producten die je kan gebruiken als vervanging van de originele producten.

Hevels & Handels

Hier vind je alle soorten hendels voor op je stuur. Onder andere chokehandles en diverse gashendels. Voor de schakelbrommers vind je hier koppelingshevels. Mocht je een andere kleur remhevel willen vind je die in deze groep. Behalve originele merken hebben wij ook universele delen. Deze zijn vaak een stuk goedkoper dan de originele onderdelen maar wel vergelijkbaar in kwaliteit.

Kappen & Beplating

Ben je op zoek naar een andere kleur kappenset voor je Vespa Primavera? Of een nieuwe rubberen treeplank mat voor je Yamaha T-Max? In deze groep vind je het allemaal. Ook voor een nieuwe stuurkap of een spatbord kun je hier terecht.

Kentekenplaathouders

Zoals de groep al doet vermoeden vind je hier allerlei soorten kentekenplaathouders die op het spatbord bevestigd kunnen worden. Kentekenplaat erin klikken en klaar om te gaan. Naast de standaard zwarte kentekenplaathouders vind je hier ook metalen en aluminium houders.

Pedalen

Als je scooter niet elektrisch start, moet je wel eens gebruik maken van de kickstart functie. Doormiddel van het kickstartpedaal kan je de scooter alsnog aankrijgen.  Behalve kickstartpedalen vind je voor de brommers diverse schakelpedalen.

Schokbrekers

Een schokbreker of schokdemper is een onderdeel dat onder meer in de wielophanging van een voertuig zit om de werking van de vering te dempen. De schokbrekers bestaan uit diverse varianten. De meest voorkomende schokbrekers zijn gevuld met stikstof. Door de drijvende zuiger worden olie en gas van elkaar gescheiden en zorgt dit voor een optimale demping.

Sier- en valbeugels

De sier- en valbeugels verfraaien niet alleen het uiterlijk van je scooter maar dienen ook ter bescherming. Mocht je scooter omwaaien door de wind, beschermen de beugels de kappen van jouw scooter. De beschermhoezen zorgen ervoor dat jouw voertuig beschermd wordt tegen stof en regen. Zo blijft deze optimaal en kan je er langer van genieten.

Spiegels

Mocht je spiegel zijn afgebroken door het omvallen van je scooter of een valpartij kan deze gemakkelijk besteld worden. Gebruik ons voertuigfilter op de website om te zien welke spiegel er op jouw voertuig past.

Standaards & Jiffy’s

De zijstandaard en middenstandaard zijn bedoeld om je scooter overeind te houden tijdens het parkeren.  Mocht je problemen hebben met je middenstandaard kun je in deze groep een nieuwe standaard bestellen.

Sturen & Toebehoren

Vind hier onder andere sturen, handbeschermers, stuurklemmen en diverse stuurgewichten.  Mocht je een nieuw contactslot willen, kan je deze hier bestellen. De contactsloten zijn wel merkafhankelijk dus is het belangrijk goed op te letten welk merk en model jouw voertuig is.

Tankpads/Tankcovers

Om je tank niet te beschadigen met je rits verkopen wij Tankcovers. Deze plak je op je tank waar je met je buik tegen aankomt. Op deze manier beschadigt je tank niet en blijft deze in goede staat.

Tellers en tellerdelen

Als je problemen hebt met je kilometerteller vind je hier een universele teller. Naast de kilometerteller hebben we ook toerentellers en telleraandrijvers.

Voetsteunen

Voor de passagier achterop hebben wij diverse voetsteunen. De voetsteunen zijn merkafhankelijk dus maak gebruik van ons handige voertuigfilter. Door het invullen van het merk, model en type wordt alles op de website gefilterd voor jouw voertuig.

Voorvorkdelen

Voor het gereedschap van je voorvork zit je hier juist. Op zoek naar de juiste balhoofdmoersleutel of balhoofdset? Wij hebben diverse merken die dit aanbieden. Ook voor ander gereedschap kun je hier terecht. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ze kunnen je adviseren in de producten.

Zadels en zadelhoezen

Het zadel op de scooter is een belangrijk onderdeel. Niet alleen op korte afstanden maar zeker voor de langere ritten moet dit prettig zitten. Zo bestaan er comfort gel zadels voor een optimaal rijcomfort. Deze zadels zijn gevuld met een gel die zich aanpassen aan de bestuurder.

Mocht er vaak een passagier meerijden bestaan er speciale zadels voor twee personen. Dit zadel heeft 2 rugsteunen en zijn voorgevormd om een passagier mee te nemen.  Wordt er vaak alleen gereden, voldoet een standaard zadel vaak al.

De zadelovertrekken zijn handig als er geen gebruik wordt gemaakt van een beschermhoes. Door een hoes over het zadel te trekken blijft deze droog en schoon tijdens een regenbui. Let bij het bestellen goed op het model van jouw scooter. De zadelhoezen zijn afhankelijk van het merk en zadeltype van je scooter of brommer.