E-bike modules Polini

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Filteren
Filteren
Aanbiedingen
Ja
In voorraad
Ja
Merk
Polini
Trefwoord
Reset filters
Sorteren op:
Weergave:
Artikelen gevonden: 1
Je gekozen filters:

Hi-speed E-bike Module POLINI Brose

Dit artikel is uitverkocht en niet meer leverbaar.
Hi-speed E-bike Module POLINI Brose Logo Polini
Polini Artikelnummer: 950.830.034
Toon meerToon minder

Tuning op je E-Bike kan op een aantal verschillende manieren. Vooral de E-Bike Modules van Polini voor de Bosch motor zijn erg populair. Deze E-Bike Modules omzeilen de begrenzer die standaard staat ingesteld op 25 km/u, waardoor de trapondersteuning tot wel 50 km/u ingeschakeld blijft. Veel van de E-Bikes die tegenwoordig op de markt zijn hebben een Bosch motor, waar deze module perfect op past.

De montage en installatie van de Polini E-Bike Modules is erg gemakkelijk en de motor hoeft hiervoor niet opengemaakt te worden. Het enige waar je veranderingen in moet aanbrengen is het carter. Deze Polini E-Bike Module vervangt de standaard geleverde module; alle stekkers zijn exact hetzelfde. Daarom kan deze Polini E-Bike Module voor jouw elektrische fiets maar op één manier gemonteerd worden. Na montage zal je merken dat de waterdichte functie behouden blijft.

Of je nu een Bosch motor hebt in je E-Bike of een Shimano, Yamaha of Brose, Polini heeft een E-Bike Module die past op jouw elektische fiets. Zeker de E-Bikes met een Bosch motor kunnen bij Polini goed terecht. De nieuwste versie van deze module voor de Active Line, Performance Line of CX is weer verbeterd ten opzichte van de vorige Hi-Speed Module voor de Bosch motor. Met deze module wordt de werkelijke snelheid op het display weergegeven, in tegenstelling tot maar de helft die met de andere modules geregistreerd wordt. De afgelegde afstand moet met alle modules wel nog verdubbeld worden.

De E-Bike Module hoeft niet ingesteld of geconfigureerd te worden. Ook hoeven er geen batterijen in, de module laadt zichzelf op tijdens het gebruik. Wanneer je met je E-Bike de openbare weg op wilt, kan je de Hi-Speed E-Bike Modules van Polini gemakkelijk verwijderen. Bewaar daarom altijd de origineel geleverde module, zodat je deze snel kan wisselen.

Wil je je E-Bike opvoeren? Kijk dan bij de E-Bike Modules van Polini. Voor Bosch motoren en andere elektische fietsen is er een Hi-Speed module verkrijgbaar!