Gereedschappen

Filteren
Filteren

‘Goed gereedschap is het halve werk’ is een spreekwoord dat zeker op deze pagina van toepassing is.

Je vind hier diverse gereedschappen die je nodig kan hebben om de klus op de juiste manier te klaren. Het betreft hier universeel gereedschap en specifiek gereedschap.

Onder universeel gereedschap verstaan wij bijvoorbeeld gereedschappen als schroevendraaiers, diverse sleutels en tangen. Maar ook bevestigingsmaterialen (boutjes, moertjes, parkers enzovoort), tappen en helicoils en diverse werkplaatsbenodigdheden die nodig kunnen zijn om je reparatie goed uit te kunnen voeren.

Specifieke gereedschappen zijn gereedschappen die echt voor een bepaalde klus bedoeld zijn. Als je bijvoorbeeld een band wilt vervangen of repareren kan je onder Bandenreparatie de bandenlichters of reparatieset vinden waarmee dat lukt. Carburateur-, ketting-, spaak-, voorvork-  en kleppengereedschap is ook echt bedoeld voor een bepaalde klus of reparatie aan het betreffende onderdeel van je scooter, bromfiets of motorfiets. Bij het elektrisch gereedschap vind je acculaders, jumpstarters, divers testgereedschap maar ook enkele handige gereedschappen voor montage van elektrische onderdelen.

Daarnaast leveren wij ook diverse gereedschappen die merk- of type gebonden zijn, zoals een vliegwieltrekker, oliefiltersleutelof een blokkeersleutel voor je variateur of koppeling. Om hier de juiste sleutel voor jouw merk en type te vinden kan je het beste het voertuigfilter bovenaan de site instellen.