Novascoot Shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Toon meerToon minder

Kabels Novascoot

De kabels van Novascoot zijn een voordelig alternatief ten opzichte van de originele kabels. De kwaliteit en perfecte pasvorm worden gegarandeerd door het gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit en zorgvuldige eindcontrole. Door op de website het filter aan te zetten kun je zien welke kabels er geschikt zijn voor jouw model scooter. Mocht je er toch niet uitkomen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ze staan je graag te woord.

Gaskabels Novascoot

Het assortiment gaskabels van Novascoot bestaat uit kabels van veel voorkomende modellen scooters en motorscooters. Zo vind je hier gaskabels voor merken als Vespa, Peugeot, Piaggio MP3 , Derbi en vele andere merken.

Kilometerteller kabels

De kilometerteller kabel is essentieel om de snelheid van je scooter te bepalen. Mocht je kilometerteller kabel stuk zijn, kan je hier een boete voor krijgen. Deze moet dus te alle tijde werkend zijn. De Novascoot kabels zijn zorgvuldig gecontroleerd en hebben hierdoor een uitstekende kwaliteit.

Koppelingskabels Novascoot

Het assortiment van de koppelingskabels is natuurlijk wat minder groot. Deze groep is alleen voor alle schakelbrommers. Let bij het bestellen van een koppelingskabel dat je de juiste kabel bestelt voor je voertuig. Mocht je twijfelen neem dan contact op met onze klantenservice. Ze kunnen je alle informatie geven om de juiste keuze te maken!

Remkabels Novascoot

Misschien wel de belangrijkste kabel op je scooter is de remkabel. EasyParts verkoopt kabels voor zowel de voorrem als de achterrem. Vind je de kabel die je zoekt niet? Er staat onderaan de pagina een lijstje met verwante artikelen. Hier kun je ook remkabels vinden die geschikt zijn voor jouw voertuig.