Overige shops

Toon meerToon minder

EasyParts heeft de overige shops verzameld op deze pagina.  Hier vind je nog diverse shops met helmen, accessoires, bekledingen en onderhoudsproducten.

Baruffaldi is een oud bedrijf dat al sinds 1932 gespecialiseerd is in ski-, motor- en klimbrillen. Naast brillen maken zij ook handschoenen en helmen van hoge kwaliteit. Wat de producten van Baruffaldi zo speciaal maken, is dat zij handgemaakte producten leveren en deze zijn speciaal door hen ontworpen en ontwikkeld. Deze accessoires met een vintage look zijn van hoge kwaliteit en echte eyecatchers.

CGM is een helmenmerk waar EasyParts de distributeur is van de Benelux. Dit Italiaans merk heeft niet alleen goede helmen maar ook mooie designs om te dragen voor op de scooter, motor of crosser. Van crosshelmen tot demi jet helmen, bij CGM is er iets voor iedereen. Heeft je helm nieuwe onderdelen nodig? Dan kun je ook hier eenvoudig losse onderdelen vinden zoals een reparatie setje of een los vizier, zowel transparant als smoke.

Novascoot is het huismerk van EasyParts. Van onderhoud tot extra accessoires, voor de meeste scooters op de markt, heeft Novascoot mooie onderdelen. Hierbij kun je denken aan een accu, remblokken en kabels maar ook accessoires zoals windschermen en beschermhoezen. Novascoot is qua prijs-kwaliteitverhouding een zeer geschikt alternatief.

In de opruimingsshop vind je alle aanbiedingen, kortingen en acties van EasyParts. Dus wil je zeker zijn van een koopje? Hou deze pagina dan in de gaten.

In de Tucano Urbano Shop vind je alle producten van dit merk. Beenkleden, kleding en ook stuurmoffen. Producten die niet mogen ontbreken in je outfit en altijd handig zijn.

In de Vincida Shop vind je jassen, veiligheidsvesten en handschoenen. Het merk Vincida hanteert een hoogwaardige kwaliteit in de producten en zijn uitermate geschikt voor op de bromfiets, scooter of motor. Winddicht en waterdicht en met reflectoren, met een Vincida jack ben je goed te zien op de weg.Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.