Bevestigingsmaterialen

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Bevestigingsmaterialen, nuttige artikelen voor uw werkplaats

EasyParts biedt onderdelen voor scooters, maxi scooters, bromfietsen en motorfietsen. Wanneer u uw onderdelen monteert of demonteert, dient u altijd te zorgen voor diverse bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmaterialen omvatten alle montage- of klembenodigdheden en zijn zeer praktisch en voor verschillende doeleinden. Het is belangrijk om uw werkplaats te controleren voordat u reparaties aan uw scooter uitvoert. Controleer hiervoor ook de bevestigingsmaterialen. Wanneer u zich voorbereidt op diverse klussen, zult u niet overrompeld worden als uw bevestigingsmaterialen op raken.

Bevestigingsmaterialen, wat zijn het?

De groep bevestigingsmaterialen is een groep van verschillende artikelen voor het monteren en vastzetten van bepaalde onderdelen van uw scooter of bromfiets. De bevestigingsmaterialen bestaan onder andere uit bouten, ringen, klemmen, moeren, nylon kabelbinders en tape. De bouten zijn van roestvrij staal of gegalvaniseerd staal. De bouten worden gefilterd onder maat M, de metrische schroefdraad. De schroeven kunnen zeshoekig of CHC zijn. Onder ringen vallen sluitringen, tandveerringen, veerringen of zelfs circlips. De moeren zijn van messing, roestvrij staal of gegalvaniseerd staal.

De praktische bevestigingsmaterialen assortimentsdoos

Zo hebben wij assortimentsdozen, bijvoorbeeld van TNT, waarin diverse bevestigingsmaterialen zitten zoals ISO-schroeven, DIN-schroeven, O-ringen, parkerclips voor carrosserie, moeren, ringen en vele andere kleine onderdelen die zeer functioneel zijn. Assortimentsdozen voor bevestigingsmaterialen kunnen 133 stuks tot meer dan 1.000 stuks bevatten. Assortimentsdozen voor bevestigingsmaterialen zijn ontworpen met verdelers om elk artikel gesorteerd te houden.

Bevestigingsmaterialen zijn ook parkers en plaatmoeren

Elke scooter, maxi scooter of motorfiets heeft kappen. De kappen worden bevestigd met schroeven of parkers en plaatmoeren. Plaatmoeren vallen onder het materiaal dat u altijd als reserve in uw garage moet hebben. Om verschillende onderdelen netjes en zonder krassen te bevestigen, is de clip een essentieel onderdeel. RMS biedt banjobouten, parkerschroeven en plaatmoeren. Uw assortiment bevestigingsmaterialen is compleet als u deze praktische artikelen in uw werkplaats heeft liggen.