Overig

Filteren
Filteren

Ben je aan het sleutelen en kom je net die ene bout, klem of schroef tekort? Kijk dan in bevestigingsmaterialen. Je vindt er bevestigingsmaterialen in de breedste zin van het woord. Bouten, moeren, tape, bindstrips (tiewraps), parkers, plaatmoeren etc. Dikke kans dat je vindt wat je nodig hebt om de klus te klaren. 

Ook voor gadgets & merchandise ben je op deze pagina aan het juiste adres. Originele Vespa artikelen zoals, horloge's, sleutelhangers, zonnebrillen, tassen etc. Voor de echte Vespa liefhebbers maar ook perfect als cadeau. Ook de originele Yamaha merchandise & gadgets vind je hier. Caps, paraplu's, pennen, portefeuilles en nog veel meer. Maar ook leuke hebbedingen van merken als Akrapovic, Yasuni, Malossi, Polini en Giannelli. 

Zin om je scooter eens op te leuken met stickers? Bijvoorbeeld met velgtape, met letters en cijfers of met stickers van je favoriete merken. Je vindt alle mogelijkheden onder stickers.

Ben je bezig met een project en ga je je scooter overspuiten? Of heb je een lakschade en wil je die herstellen? Kijk dan bij verf & lak. Je vindt er allerlei spuitbussen, spuitlakken, lakstiften en spuitbenodigdheden. Genoeg om je schade te herstellen of om je scooter van een nieuwe kleur te voorzien.