Piaggio shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categoriën:
Toon meerToon minder

Piaggio op EasyParts

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht in de Italiaanse stad Genua door Rinaldo Piaggio. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de inrichting van luxe zeeschepen. Al snel ging hij zich richten op andere markten zoals spoorrijtuigen, motorboten en vliegtuigen. In 1946 na het overlijden van Rinaldo werd de eerste Vespa gebouwd. Tegenwoordig is de Vespa natuurlijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Piaggio heeft ook de merken Vespa, Derbi, Gilera en Aprillia onder haar hoede.

EasyParts heeft een groot aanbod aan onderdelen voor Piaggio en de merken die hier weer onder vallen. Daarnaast zijn wij ook de distributeur in losse onderdelen voor de Benelux en Noord-Europa van de grote voertuigen van Piaggio zoals de Apecar, Porter, Quargo en Microcar. 

Originele Onderdelen Piaggio

In deze categorie vind je alle producten die we hebben voor de Piaggio modellen. Door je voertuig te kiezen kan je precies zien welke onderdelen we hiervoor hebben. Naast de scooters en motorscooters hebben we ook onderdelen voor de Microcars en de ATV’s. Klik op een tekening en zie met nummers aangegeven welk onderdeel er hoort bij het nummer (vaak inclusief foto). Zo kan je nog gemakkelijker de kleinste onderdelen bestellen.

Vervangingsdelen Piaggio

Zoals de titel al doet vermoeden gaat dit over alles in en rond je scooter wat vaker vervangen moet worden. Zo vind je hier oliefilters, remblokken en remschoenen en accu’s. Ook vind je hier onderhoudspakketten om een servicebeurt uit te voeren. Piaggio heeft ook eigen helmen in het assortiment. Op EasyParts vind je diverse kleuren en uitvoeringen.

Piaggio Accessoires

Om je rit op je Piaggio zo aangenaam mogelijk te maken verkopen wij diverse accessoires van dit merk. De topkoffers van Piaggio zijn ideaal voor het opbergen van je spullen of een extra helm. De alarmsystemen van Piaggio zorgen ervoor dat je scooter veilig op slot staat. De meeste alarmsystemen worden geleverd met een afstandsbediening. Bij sommige alarmsystemen moet er nog een losse installatiekit worden aangeschaft. Dit staat dan vermeld in de tekst onder het product.

Piaggio Handschoenen

Wearing gloves while riding on a scooter or motorbike is very important. PIAGGIO offers a selection of comfortable gloves to protect your hands in case of an accident, but also to keep them warm and dry. Choose gloves from PIAGGIO and benefit from strong and durable gloves. Don't forget to wear your gloves, this is essential for your own safety and is even mandatory in some countries.