T.J. Marvin Shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Toon meerToon minder

T.J. Marvin op EasyParts

EasyParts heeft de T.J. Marvin shop gecreëerd om artikelen onder verschillende categorieën te presenteren voor een betere vindbaarheid. Wij bieden regenkleding aan die beschermt tegen wind en regen. Regenkleding bestaat uit regenbroeken, regenpakken, regenjassen en overlaarzen. Om goed uitgerust te zijn, is het essentieel om de juiste accessoires te hebben voor het rijden in alle seizoenen. Daarom vult deze fabrikant zijn assortiment aan met accessoires zoals bijvoorbeeld helmmutsen, anti-smogmaskers en nek- of borstbeschermers voor rijders. T.J. Marvin biedt diverse praktische zaken aan zodat het de bestuurder aan niets ontbreekt. De rijder kan een keuze maken uit verschillende tassen. De tassen zijn verkrijgbaar als rugzak of schoudertas. Deze tassen zijn altijd voorzien van reflecterende strips voor de veiligheid. Omdat de tassen beschikbaar zijn in veel verschillende formaten, is er altijd een tas die voor jou geschikt is. Maar dit merk staat vooral bekend om zijn beschermende beenkleden of stuurmoffen die extra comfort bieden voor rijders in het koudere of regenachtige seizoen. Dit Italiaanse merk denkt er ook aan om voertuigen te beschermen tegen alle weersomstandigheden of tegen vuil dankzij een beschermhoes voor alle soorten voertuigen.

Uitrusting T.J. Marvin

De bestuurder is perfect uitgerust dankzij de artikelen in deze shop. Er zijn diverse soorten regenkleding zoals regenbroeken, regenjassen maar ook regenpakken en overlaarzen. Deze regenkleding beschermt de bestuurder op de scooter van top tot teen. Ze hebben waterdichte naden en reflecterende strips. De regenkleding is uitgerust met zakken, capuchon en mouwaanpassingen. De handschoenen zijn van eco-leer, maar je kunt ook thermische handschoenen vinden. Het assortiment omvat ook neopreen en waterdichte gezichtsmaskers. De gezichtsmaskers beschermen het gezicht tegen wind en regen, vaak voorzien van klittenband. Gezichtsmaskers hebben verschillende ontwerpen. Helmmutsen zijn essentieel voor een optimaal comfort. Bivakmutsen kunnen multifunctioneel zijn, omdat ze als masker, muts en om de nek gedragen kunnen worden. Tot slot is de uitrusting van de bestuurder nooit compleet zonder veiligheidsvest. Dit veiligheidsvest is reflecterend en ruimtebesparend en kan in de opbergtas worden meegenomen.

Outlet T.J. Marvin

EasyParts biedt alle T.J. Marvin-artikelen aan met een speciale prijs in de outlet. Je vindt er alle regenkleding, helmmutsen, handschoenen maar ook colletjes en natuurlijk de stuurmoffen en beenkleden.

T.J. Marvin Accessoires

T.J. Marvin heeft een complete productlijn met voertuigsloten, zoals kabelsloten, schijfsloten en kettingsloten. De sloten zijn er in verschillende diktes en lengtes. Over het algemeen worden de sloten geleverd met een opbergzak. De bestuurder kan ook denken aan tassen als er op de scooter gereden wordt, daarom vult deze fabrikant het assortiment aan met tassen in verschillende maten en kleuren.. De tassen zijn waterdicht en hebben gesealde naden. De rugzakken zijn voorzien van verstelbare riemen. Dit Italiaanse merk heeft een praktisch item toegevoegd, namelijk het helmnet, waarmee de helm aan het voertuig bevestigd kan worden. Tevens kan het ook dienen als draagtas.

Beschermhoezen, beenkleden & stuurmoffen T.J. Marvin

De beschermhoezen van de motorfiets zijn gemaakt van waterdichte stof met krasbestendige voering. De naden van de beschermhoezen zijn geseald voor een perfecte waterdichtheid. De hoezen zijn voorzien van antidiefstalringen om te voorkomen dat ze worden gestolen terwijl ze op het voertuig zijn geïnstalleerd. Ze helpen het voertuig te beschermen tegen diverse weersinvloeden en zijn altijd voorzien van een compacte opbergzak. Beenkleden beschermen de bestuurder tegen regen en wind. De beenkleden zijn aan de binnenzijde voorzien van synthetisch bont en zijn waterdicht. Ze worden meestal over de benen van de bestuurder geplaatst en passen zich aan rond de taille. De stuurmoffen zijn voorzien van reflecterende strips voor een betere zichtbaarheid. Ze zijn waterdicht en beschermen tegen de kou. Ze kunnen aan elk type stuur worden bevestigd.