Vervangings­delen

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Je gekozen filters:

Vervangingsdelen

De vervangingsdelen zijn de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn of met regelmaat vervangen moeten worden. Om zeker te weten dat je het juiste product bestelt, gebruik dan ons handige voertuigfilter. De hele website is dan gefilterd voor jouw voertuig

Banden

De banden voor de scooter bestaat uit veel verschillende modellen. Zo zijn er banden speciaal voor de winter met veel profiel. Deze banden hebben uitstekende rij eigenschappen die bij lage tempraturen goed blijven presteren.

De banden waar TT op staat worden gemonteerd met een binnenband. Staat er TL (Tubeless) dan wordt deze zonder binnenband gemonteerd.  Mocht je twijfelen over de maat van je band staat er een overzicht op de website. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bougies & Bougiedoppen

De bougie bestaat in een aantal verschillende varianten. Om de juiste bougie te bestellen is het handig om naar de oude bougie te kijken. Met ons filter is het bestellen van een bougie een stuk gemakkelijker. Behalve bougies vind je hier ook bougiekabels en bougiedoppen.

Kabels

De groep is samengevat met alle kabels die er voor de scooter verkrijgbaar zijn. Gebruik voor het kiezen van de juiste kabel ons voertuigfilter. Door dit filter in te stellen worden de juiste kabels geselecteerd voor jouw voertuig.

Kettingen, Tandwielen en Toebehoren

Voor de vervanging van een ketting of juist voor het spannen van een ketting zit je hier goed. Ook als je op zoek bent naar een nieuw tandwiel of extra kettingschakels kun je deze hier bestellen. Om je ketting te beschermen vind je hier diverse modellen en types.

Luchtfilter

Het luchtfilter op een brommer of scooter heeft een belangrijke functie. Om het motorblok te laten draaien is er in de cilinder een brandbaar mengsel nodig. Dit brandbare mengsel, dat bestaat uit lucht en brandstof, wordt door de bougie tot ontploffing gebracht. De carburateur mengt deze elementen met elkaar. Het luchtfilter dat vastzit aan de carburateur filtert onder andere stof en zand uit de lucht. Komt deze viezigheid in de carburateur, dan komt er geen brandstof meer in de cilinder.

Oliefilters

Zoals de naam al doet vermoeden zuivert het filter de olie en beschermt je scooter. Door vuildeeltjes in je olie kan de motor beschadigd raken. Het is belangrijk om regelmatig je oliefilter te controleren en indien nodig te vervangen voor een nieuwe. Het is belangrijk om bij het verwisselen van je oliefilter eerst de olie te verwijderen voordat je met het filter aan de slag gaat.

Onderhoudspakketten

In deze onderhoudspakketten wordt alles meegeleverd voor een servicebeurt voor je scooter. Elk merk heeft voor zijn modellen een onderhoudspakket. In deze pakketten vind je deze onderdelen:

Remdelen

Behalve remblokken en remklauwen vind je hier diverse remschijven en Novascoot remolie. Ook vind je hier remhendels en remleidingen. Soms is het verstandig om zowel je remblokken als je remschijf te vervangen. Een versleten remschijf zal namelijk dezelfde groeven in je nieuwe remblok slijten en dat gaan ten koste van je remkracht.

Tandriemen

Om de juiste tandriem (of v-snaar) te bestellen is het belangrijk om goed op te letten wat voor merk en model scooter of brommer je bezit. Op de pagina kan je een filter instellen wat zorgt dat alles gefilterd is voor jouw voertuig. Dit maakt het bestellen van een tandriem een stuk makkelijker.

Variateur & Koppeling

Vind in deze groep allerlei producten die te maken hebben met de variateur. Zoals variateur rollensets, variateurs en variateurgeleideblokjes. Ook vind je hier diverse koppelingssegmenten, koppelingshuizen en koppelingsplaten.