Vespa Helmen

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categoriën:
Toon meerToon minder

Vespa helmen

De Vespa helmen zijn niet alleen bekend in de wereld van vintage scooters. De Vespa helmen zijn niet alleen de keuze van Vespa eigenaren maar ook van de moderne scooterrijders. Het assortiment van Vespa helmen bestaat uit Vespa Jet helmen en Vespa Demi Jet helmen. Omdat de collectie van helmen is uitgebreid, zijn de Vespa helmen verdeeld onder verschillende filters zoals kleur of collectie.

Vespa helmen met vizier

Vespa heeft een ruime keuze aan helmen en bovenal een breed assortiment aan kleuren. Kies uit trendy kleuren zoals de beige Vespa Visor 2.0 helmen of de blauwe Vespa Visor 3.0 helmen. Vespa Visor helmen hebben een logo gegraveerd op de achterkant en zijn allemaal uitgerust met een vizier voor een beter rijcomfort.

Vespa Outlet

Het zou niet interessant zijn om een shop te bezoeken zonder afgeprijsde producten, vandaar de Outlet pagina die alle Vespa helmen in de aanbieding laat zien. Als je het model of de kleur van je keuze niet vindt heeft Vespa genoeg andere artikelen die je nodig hebt. De Vespa prijzen zijn altijd in overeenstemming met de kwaliteit van de producten.

Witte Vespa helmen

Dankzij deze pagina vind je in een mum van tijd de witte helm die bij je past. Wat de collectie ook is, hier vind je de Vespa Jet helm of de witte Vespa Demi Jet helm die je wilt. Een Vespa Demi Jet V-Stripes helm, een Vespa Demi Jet helm met vizier en nog veel meer. Met een witte helm weet je zeker dat deze bij je scooter past, welke kleur hij ook heeft.

Zwarte Vespa helmen

De kleur zwart is tijdloos en gaat met alles, dat is waarom we denken dat het nodig is om een assortiment van Vespa Jet en Vespa Demi Jet helmen in zwarte kleur te maken om je een gemakkelijke en snelle keuze te geven. Kijk eens naar Vespa Demi Jet VJ helm of de Vespa Visor 3.0 helm en selecteer dan de helm van je keuze nu.

Vespa Jet Helmen

Voor de bestuurders van een mooie vintage Vespa, is het bijna onmisbaar om een Vespa Jet helm te hebben. Een Jet helm geeft een open gevoel en doet denken aan de vintage look van vroeger. Maar de Vespa Jet helm kan nog steeds worden gedragen door bestuurders van andere tweewielige voertuigen, zelfs van een ander merk. Dankzij de verschillende kleuren, kunnen Vespa Jet helmen iedereen aanspreken. Vind mooie Vespa Jet helmen met verschillende modellen uit de Heritage, Graphic of Colors collectie.

Vespa Demi Jet helmen

Demi Jet Vespa helmen zijn zeer praktisch. Dankzij het vizier ben je beschermd tegen insecten en regen. De vernieuwde Vespa Demi Jet helmen zijn ook uitgerust met een intern zonnevizier, een handig accessoire bij het rijden in de zon. Met de Vespa Demi Jet Sixties, V-Stripes en andere modellen helmen ben je verzekerd om een beschermende en comfortabele helm te dragen.

Vespa VJ Helmen

De Vespa Demi Jet helmen van de VJ-collectie zijn trendy met hun tweekleurige lak in glans en mat. Deze Vespa Demi Jet VJ-helmen zijn erg populair. Sommige VJ-helmen zijn uitgerust met een vizier om nog meer het gevoel van vrijheid te krijgen. Zorg ervoor dat je de juiste Vespa VJ-helm in deze selectie kiest, of het nu een helm model uit de vorige VJ-collectie of uit de VJ I collectie is.

Welke helmmaat heb ik?

Weet je niet zeker welke maat helm je nodig hebt? In onze technisch/naslag kunt je precies zien hoe de omtrek van je hoofd het beste gemeten wordt en welke helmmaat daarbij past. Je helm moet goed passen, zodat hij niet los schiet bij een ongeval, maar de helm moet ook comfortabel zitten. Met Vespa helmen, weet je dat je de beste kwaliteit krijgt met een mooi design.