Yamaha Shop

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Het welbekende merk Yamaha werd in 1887 opgericht als fabrikant van muziekinstrumenten, waar het nu nog steeds een grote speler in de markt is. Na de 2e wereldoorlog besloot men een aparte divisie in te richten op de bouw van motoren, onder de naam Yamaha Motor Corporation. ’ Met de eerste motor die zij hadden gebouwd, de YA-1, zijn ze ook het racecircuit op gegaan en wonnen ze meteen de eerste wedstrijd. Door deze winst kreeg Yamaha een boost in zelfvertrouwen en durfden zij nog meer de concurrentie aan te gaan met de rest van de wereld.

Met goede kennis van de 2-takt motor heeft Yamaha geïnvesteerd in het maken van de 4-takt motor. Met de 650cc motor XS-1 in 1970 hadden zij hun eerste 4-takt motor op de markt gebracht. Sindsdien is Yamaha zich gaan uitbreiden naar terreinwagens, golfkarren, generators en zelfs industriële robots. Dit werd zelfs uitgebreid naar high-performance automotoren en watervoertuigen.

In 1998 bracht Yamaha de YZF-R1 op de markt. Dit was de meest opmerkelijke super sportmotor op de markt voor de komende 10 jaar.

Nu is Yamaha een merk wat niet meer weg te denken is. Met hun mooie en sterke sportscooters, maar ook met de maxi-scooter, is Yamaha een merk waar je op kunt vertrouwen.

Voor de echte liefhebber van Yamaha met hun rijke geschiedenis wil je natuurlijk laten zien dat je er helemaal bij hoort. Met de merchandise en kleding van Yamaha krijg je een sportieve uitstraling. En als echte fan mag er natuurlijk niets ontbreken.

In de Yamaha shop vind je alles voor je Yamaha motor of scooter. Of je nu kleding, accessoires, merchandise of originele onderdelen zoekt, hier kun je alles van Yamaha vinden! Voor de laatste Yamaha collecties met kleding en merchandise, klik op "Yamaha Collections".Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.