Originele Onderdelen

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Het leveren van originele onderdelen is iets waar EasyParts in is gespecialiseerd. Dit komt omdat wij hier een hele ruime voorraad van hebben en daarnaast dagelijks rechtstreeks bestellen bij alle merken waarvan wij originele onderdelen aanbieden. Zo ben je zeker van een zo snel mogelijke levering van je bestelde originele onderdelen, ook als het om onderdelen gaat die niet zo gangbaar zijn.

Je kunt bij EasyParts alle beschikbare originele onderdelen kopen van Aprilia, Derbi, Gilera, MBK, Peugeot, Piaggio, Sym, Vespa en Yamaha. Hiervan vind je op deze pagina alle modellen op merk en type gerangschikt. Als je jouw merk, type, bouwjaar en kleur scooter, bromfiets of motorfiets gevonden hebt kan je hiervan door middel van de ‘exploded-view’ technische tekeningen alle beschikbare originele onderdelen vinden. Als je twijfelt welke tekeningen de juiste voor jou zijn kan je ons altijd een mail sturen met vermelding van je volledige framenummer, dan zoeken wij dit voor je uit.

Deze exploded-view tekeningen zijn uitgesplitst tot op de kleur van het betreffende model. Dit betekent dat je de onderdelen ook daadwerkelijk in de juiste kleur krijgt als je die hebt geselecteerd. Alle onderdelen die in deze tekeningen worden aangeboden zijn origineel en worden dus geleverd door de fabrikant van het betreffende merk. Wij realiseren ons dat originele onderdelen niet altijd de goedkoopste zijn en bieden daarom ook veel alternatieve onderdelen aan, onder andere van ons huismerk Novascoot. Mocht er een alternatief onderdeel (dus niet origineel maar wel van gelijkwaardige kwaliteit) beschikbaar zijn dan staat dit onder het originele artikel vermeld. 

Er wordt dagelijks gewerkt aan de tekeningen, dus als er nieuwe modellen of uitvoeringen op de markt komen worden deze zo snel mogelijk toegevoegd zodat jij de onderdelen meteen kunt bestellen.

Als Polini importeur bieden wij ook onderdelen van Polini Minibikes aan. Ook hier kan je de benodigde onderdelen vinden  door middel van de exploded-view tekeningen.