Help
   
Categoriën
  Bestellen
  Betalen
  Contact/Adres
  Levering
Over EasyParts.nl
  Retourneren/reclameren
  Technisch/Naslag
 
Over EasyParts.nl
Wie is EasyParts?

Samenwerkingsverband

EasyParts.nl is in 2001 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen websitedesigner en scooterspeciaalzaak. Deze unieke combinatie stelt ons in staat een site neer te zetten die voor de gebruiker aantrekkelijk is, niet alleen qua uiterlijk maar zeker ook qua aanbod.

Feeling

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de tweewieler- en bromfietsbranche. Daardoor weten wij als geen ander wat er op het gebied van scooters leeft. Wij hechten grote waarde aan onze feeling met de markt. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en nieuwigheden op het gebied van scooters en brommers. Bovendien kennen we de techniek, iets wat zeer belangrijk is bij het compleet en accuraat houden van ons aanbod.

Zo compleet mogelijk


Onze site www.EasyParts.nl proberen wij zo compleet mogelijk te maken en te houden. Op het moment van schrijven is er al veel werk verzet, er is echter nog veel te doen. Wij streven naar een zo duidelijk mogelijke site en een zo breed mogelijk aanbod, de site is constant onderhevig aan updates en nagenoeg iedere dag worden er artikelen, nieuwsitems en nog veel meer toegevoegd. Bezoek dus regelmatig onze site en houdt de nieuwsberichten in de gaten.

Exploded views

Op het gebied van originele onderdelen en hun alternatieven doet EasyParts.nl erg haar best. Van ieder populair type scooter of brommer waarvoor wij onderdelen kunnen leveren plaatsen wij exploded view tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen alle onderdelen worden besteld. De lijst van scooters met exploded view tekeningen stijgt iedere week, grote kans dus dat we ook voor jouw scooter alle onderdelen kunnen leveren.

Alternatieve onderdelen

Omdat wij ons realiseren dat originele onderdelen niet altijd de goedkoopste zijn bieden wij waar mogelijk alternatieven aan. In één oogopslag kun je zien of er voor het door jou gezochte onderdeel een goedkoper kwalitatief goed alternatief voor handen is.

EasyParts.nl, een breed scala aan artikelen

Naast alternatieve onderdelen bieden wij een breed scala van andere artikelen aan. In onze webshop vind je vervangingsdelen, beveiligingsmateriaal, accessoires in vele soorten, gadgets, helmen, banden, kleding en nog veel meer.

Voorraad

Veel artikelen leveren we uit eigen voorraad. De minder vaak voorkomende originele artikelen worden door ons doorbesteld. Door de korte lijnen die wij hebben met leveranciers gaat dit niet ten koste van de levertijd. Originele onderdelen hebben wij doorgaans binnen 2 a 3 dagen in huis. Mocht een bestelling onverhoopt langer duren dan laten wij dit via het bestelstatus-scherm op de site zien.

Service

Dingen verkopen via internet kan iedereen, wij streven echter naar een zo goed mogelijke service, duidelijkheid bij het bestellen en goede feedback over bestellingen. Eén van onze speerpunten is: 'we doen niet moeilijk'. Dit omdat het bestellen via internet nog lang niet voor iedereen gesneden koek is en omdat een bestelling, hoeveel zorg er ook aan besteed wordt, altijd anders kan uitpakken dan verwacht.

Een geplaatste bestelling kan ten allen tijde worden opgevraagd en de status daarvan kan per artikel worden bekeken.Andere vragen in deze categorie
Disclaimer & Copyright
Impressum
Privacy Policy

 Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.

Klantbeoordelingen

 
 
 
 

Gemakkelijk en veilig betalen

Klantenservice

- Contact
- Adres
- Help
- Leveringsvoorwaarden
- Privacy Policy
- Disclaimer en Copyright

Alles over EasyParts.nl

- Over EasyParts
- Bestellen
- Betaling
- Levering/Bezorging
- Verzendkosten
- Zakelijk bestellen
- Vacatures

Volg ons

- Nieuws
- RSS Feed
- Twitter
- Facebook
- YouTube

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

E-mailadres:

Voor de nieuwsbrief afmelden?
Klik hier!

Onze klanten beoordeelden EasyParts met een gemiddelde beoordeling van 8.6 (11676 recensies)
Alle prijzen zijn incl. 0,0% BTW, excl. verzendkosten. Wijzigingen en fouten voorbehouden.
Copyright © 2001-2017,  EasyParts.nl   US-nl  Parsetime: 0.074 sec.