Carburatie

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Hier vind je allerlei onderdelen die te maken hebben met carburatie.

Bij benzinedelen kan je terecht voor artikelen tussen benzinetank en carburateur zoals benzineslang, benzinekranen, brandstofpompen en benzinefilters.

In de groep carburateur gereedschap staan allerlei gereedschappen die te gebruiken zijn voor afstelling of aanpassing van carburateurs.

Ben je op zoek naar een complete carburateur of onderdelen hiervan dan kan je deze vinden in de groep carburateurs en carburateurdelen. Van diverse gangbare Dell’Orto carburateurs bieden we hier exploded view tekeningen aan waarin alle losse onderdelen te vinden en bestellen zijn.

Een gas powerbox is alleen te gebruiken op 2-takt motoren, deze sluit je aan op het spruitstuk. Een powerbox slaat de overdruk van je inlaatgassen op bij elke uitlaatslag en voegt deze weer toe bij de volgende inlaatslag omdat er dan weer onderdruk ontstaat. Dit zorgt voor een betere vulling van de carterruimte en verbreed/versterkt de "powerband" van je scooter.

Uiteraard kan je bij EasyParts ook een nieuwe gaskabel kopen als je kabel gebroken is.

In de groep luchtfilterdelen vind je alles wat met luchtfilters te maken heeft, van aanzuigrubber tot luchtfilterelement. Ook vind je hier powerfilters voor een race of getunede setup.

Diverse membranen, membraanplaatjes en pakkingen zijn te vinden in de groep membraandelen en voor een spruitstuk of spruitstukrubber kan je terecht in de groep spruitstukken.