Vervangings­delen

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Uiteraard heeft EasyParts een uitgebreid assortiment aan zogenaamde vervangingsdelen. Hiermee worden onderdelen bedoeld die aan slijtage onderhevig zijn of die regelmatig vervangen moeten worden bij onderhoud.

Onderdelen die direct aan slijtage onderhevig zijn, zijn bijvoorbeeld banden, kabels, kettingen, tandwielen, remblokken, tandriemen (v-snaren) of variateurrollen. Hier bieden wij diverse merken, maten, soorten en uitvoeringen van aan. Als  je nou bijvoorbeeld nieuwe remblokken wilt kopen kan je het beste het voertuigfilter bovenaan de pagina instellen op het merk, type en model waar het om gaat. De hele site wordt dan gefilterd voor dat model zodat er alleen nog maar artikelen te zien zijn die op dat model passen en daarnaast ook universele artikelen, deze artikelen zijn niet altijd te gebruiken op het geselecteerde model maar zijn, zoals het woord al zegt, universeel.

Naast de slijtagedelen vind je hier ook onderdelen die je nodig kan hebben voor onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bougie, luchtfilter, accu of oliefilter. Ook kan je hier complete onderhoudspakketten vinden voor diverse modellen, wel zo makkelijk als je zelf een onderhoudsbeurt aan je scooter wil doen.