Accessoires

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Onder accessoires verstaan wij producten die niet standaard op een scooter of bromfiets gemonteerd zijn als je deze nieuw koopt. Accessoires kunnen extra worden aangeschaft om bijvoorbeeld het rijcomfort te verbeteren, het voertuig te verfraaien of om de scooter en jezelf te beschermen. 

De ruimte om iets mee te nemen is op de scooter meestal vrij beperkt. Gelukkig zijn er allerlei oplossingen om deze capaciteit te vergroten. Je vindt deze producten onder bagage. Dus zoek je een topkoffer, een bagagedrager of een opbergtas, kijk dan onder bagage

In bescherming staan zowel accessoires om de scooter te beschermen alsook producten om de rijder te beschermen. Je scooter kun je met een hoes beschermen tegen weer, wind en vuil. Met valbeugels bescherm je de scooter tegen beschadigingen. Om jezelf te beschermen hebben we stuurmoffen tegen koude handen en beenkleden die je benen en bovenlijf droog en warm houden tijdens het rijden. Ook een windscherm zorgt voor meer comfort; je zit er lekker mee uit de regen en wind. 

Beveiliging van je scooter of bromfiets is ook een belangrijk punt. Tweewielers zijn helaas nog steeds gevoelig voor diefstal. Gelukkig zijn er vele accessoires te verkrijgen in onze shop die diefstal een stuk lastiger maken. Het begint natuurlijk met een goed slot, deze hebben we in vele soorten en maten. Maar ook het monteren van een alarmsysteem is een zeer goede manier om diefstal te voorkomen. 

In uitrusting vind je alle accessoires die je kunt dragen om jezelf te beschermen. Handschoenen tegen de kou maar zeker ook om je handen te beschermen als je valt. Uiteraard ontbreken de helmen niet, jethelmen, crosshelmen, kinderhelmen, integraalhelmen en bijhorende helmbrillen. Kortom voor elk wat wils in iedere prijsklasse. En natuurlijk hebben we ook kleding; om jezelf te beschermen of gewoon omdat het mooi is en goed bij je scooter past.