Bagage

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

EasyParts beschikt over een uitgebreid assortiment als het gaat om de bagage voor op motor en scooters. Naast dat een goede scooter uitrusting het rijden veiliger maakt is het natuurlijk ook fijn om jouw bagage goed op te kunnen bergen wanneer je beslist om een rit te maken met je scooter of motor.

Met een bagagedrager zorg je ervoor dat je je spullen goed kunt bevestigen aan je scooter. Het bevestigen van je tas of je topkoffer kan door een achterdrager of een voorklapdrager toe te voegen aan je scooter. Heb je geen topkoffer maar wil je wel jouw spullen veilig houden? Dan is er een bagagenet om alle spullen bij elkaar te houden.

Om je medepassagiers comfortabel mee te laten reizen is het mogelijk om een rugsteun te bevestigen op je scooter of een topkoffer met rugsteun of sissybar. Als je je huisdier wilt meenemen is het gebruik van een transportbox van POW (Pets On Wheels) uitermate geschikt.

Al deze topkoffers zijn er veelal in de kleur van je scooter met bijpassend kussen. Zoek je losse onderdelen? Ook dit is geen enkel probleem. Veel producten hebben losse onderdelen om bij te bestellen ter vervanging van beschadigde of incomplete onderdelen.

Zo bieden wij topkoffers aan van grote merken zoals Aprilia, Vespa, Piaggio, Yamaha, Peugeot en Gilera.

Om er leuk uit te zien op de scooter of brommer hebben wij ook een breed assortiment aan tassen zoals schoudertassen, rugzakken, reistassen en andere soorten tassen van grote merken zoals Vespa, Piaggio en Polini. Deze tassen in je favoriete merk zijn speciaal voor op de Scooter gemaakt maar je kan ze natuurlijk ook mee nemen wanneer je op pad gaat.

Door een topkoffer met rugsteun op je brommer of scooter te bevestigen in de kleur van je voertuig, creëer je niet alleen meer ruimte voor je bagage, maar ziet het er ook nog heel mooi uit. Zeker wanneer je een matching reistas meeneemt, ben je helemaal in stijl.