Vespa Shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire. Klik hier
Toon meerToon minder

De kledingcollectie Vespa Rider Essentials voor de Italiaanse scooter. Gemaakt van hoogstaande materialen, klassiek snit en met een aardige prijs.

De collectie Vespa Rider Essentials is van technisch materiaal gemaakt, voor diegenen die van de modelook van Vespa houden. Een collectie van avant-garde materiaal tegen weer en wind.

De regen jas en de langere versie zijn natuurlijk compleet waterproof, windbestendig en lichtgewicht. De regenbroeken en de regenpakken hebben reflecterende delen. Daarbij wordt het aantrekken van deze broeken makkelijker doordat bij de enkels de pijp verstelbaar is.

Het High Visibility Gilet met reflecterend Vespa logo is gerealiseerd in Hi Viz EN 471 materiaal, tevens met verstelbare elastieken band voor een beter pasvorm, van binnen gevoerd en met brede reflecterende band voor een functioneel kledingstuk met grote zichtbaarheid. Ook de sjaals en nekwarmer combineren de stijl van de Vespa spirit met technisch materiaal.

Voor het beschermen van je nek tegen het slechte weer, heeft de warme Vespa Rider Essentials collectie een kledinglijn gemaakt die functioneel is, allemaal met het enige en echte Vespa logo, en die in het teken staat van gemak en veelzijdigheid. Je kunt kiezen voor de windproof sjaal die ‘ademt’, gemaakt van fleece met technische wol of de nekwarmer die gemaakt is van superlichte technische wol aan de binnenkant en fleece aan de buitenkant, met het Vespa logo natuurlijk.

De kleuren van deze regenbestendige kledinglijn bestaat uit een palet van vijf kleuren: groen, bruin, antraciet, rood en zwart. De nekwarmer en sjaal zijn multifunctioneel en in één universele maat uitgevoerd.