Peugeot Accessoires

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

De essentiële Peugeot accessoires zijn verkrijgbaar bij EasyParts!

EasyParts weet hoe populair Peugeot is op het gebied van scooters en maxi scooters. Daarom bieden wij het meest uitgebreide assortiment Peugeot accessoires aan. Gebruik ons voertuigfilter op de homepage en selecteer het Peugeot merk, model zoals Speedfight, Vivacity of Metropolis en type. De hele site zal worden gefilterd voor jouw gekozen model. Een handige manier om de juiste accessoires voor jouw scooter te kopen.

Heb je al een Peugeot accessoire om de lak van je scooter te beschermen?

Tegenwoordig denken fabrikanten steeds meer aan de bescherming van je scooter of maxiscooter. Door gebruik van een beschermhoes kan de scooter buiten of in de garage worden geparkeerd. De scooter zal beschermd zijn tegen mogelijke schade door stof of weersomstandigheden. Door een zadelhoes te gebruiken blijft je zadel beschermd wanneer je deze niet gebruikt. Zadelhoezen zijn verkrijgbaar van merken zoals Peugeot of T.J. Marvin.

Een Peugeot accessoire voor verbetering van het rijcomfort, denk je daar ook aan?

Voor het dagelijks rijden op een scooter is een bepaalde uitrusting nodig. Zeker als de weersomstandigheden slecht zijn. Met het juiste Peugeot accessoire zoals een beenkleed ben je verzekerd dat je warm en droog blijft. Als je op een Citystar of een Satelis rijdt kun je kiezen voor stuurmoffen die het rijden in slecht weer aangenamer maken. Stuurmoffen en beenkleden van Peugeot of Tucano Urbano zijn accessoires die niet mogen worden vergeten.

Is het mogelijk om meer ruimte te krijgen op je scooter met Peugeot accessoires?

Met de ruime keuze aan topkoffers van originele of alternatieve merken zal je verwend worden met het aanbod. De topkoffersets van Peugeot maar ook van Piaggio, Coocase of Yamaha zijn handige accessoires. Met een topkoffer kun je gemakkelijk een helm, boodschappen of andere persoonlijke zaken opbergen. De topkoffers hebben verschillende capaciteiten en kunnen worden gecombineerd met rugsteunen. Deze rugsteunen zullen zorgen voor extra comfort voor de passagier. Voor sommige topkoffers moet een extra bevestigingsplaat worden aangeschaft, terwijl andere in kitvorm worden geleverd. Dit wordt dan aangegeven onder aan het artikel.

Heb je een Peugeot accessoire voor je smartphone nodig?

Tegenwoordig weten we dat een smartphone voor veel mensen een onmisbaar accessoire is geworden. Voor scooter- of maxiscooterrijders wordt het zelfs gebruikt als navigatie. Koop een smartphonehouder die je telefoon beschermt en toch functioneel houdt. Merken zoals TNT, Piaggio en Peugeot hebben deze smartphonehouders

Ben je opzoek naar een Peugeot accessoire zoals een windscherm?

Je denkt vast dat je alle essentiële accessoires hebt gezien. We weten allemaal dat rijden op een scooter of maxiscooter zonder windscherm niet erg comfortabel is. Het is dus belangrijk dat je dit detail niet vergeet. Wij bieden een ruime keuze windschermen aan van diverse merken zoals Novascoot, Fabbri en Peugeot. Windschermen worden geleverd in de kleuren transparant of smoke tint. De windschermen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar zoals sport of hoog.