Polini Shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:

Polini bij EasyParts

Het merk Polini werd kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht en bestaat dus al meer dan 80 jaar! In eerste instantie had Polini zich gericht op het produceren van fietsen. De zonen van meneer Polini hebben zich meer gericht op de productie van lichte motorfietsen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met crossmotoren, minibikes en kleine supermotards.

Deze Shop is speciaal gecreëerd om uitsluitend Polini producten aan te bieden. Op deze manier weet je zeker dat je geen product mist van dit bijzondere merk.  Door gebruik te maken van het voertuigfilter vind je de juiste producten voor jouw brommer of scooter. Vul het merk, model en type in en de website wordt speciaal afgestemd voor het door jouw gekozen voertuig.

Polini Setup

Niet alleen voor special engine parts kan je bij Polini terecht, ook voor de verdere set-up van je scooter of brommer levert Polini diverse onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan remblokken, remklauwen of  schokbrekers. Om je scooter volledig in Polini-stijl te maken zijn er uiteraard ook diverse optic-styling artikelen zoals handvatten of handbeschermers.

Polini Vervangingsonderdelen voor de motor

Polini levert veel essentiële motoronderdelen die ontworpen zijn om de best mogelijke prestaties te garanderen. Voor diverse modellen is er een perfect afgewerkte krukas, optimaal getunede cilinder, fraaie uitlaat en een cdi/ecu om de set-up te perfectioneren.

Polini Outlet

De Polini Outlet is samengesteld met producten die tijdelijk voorzien zijn van een aanbieding of die niet meer geproduceerd worden. In de Shop vind je van alles zoals cilinders, krukassen, tandriemen, schokbrekers en uitlaten. Daarnaast wordt er ook kleding aangeboden zoals T-shirts, vesten en windjacks.