Oliegerelateerde delen

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Een breed scala aan producten die zijn ontworpen om u te helpen.

EasyParts sorteert alle oliegerelateerde onderdelen op per categorie Oliepomphuis, Olieslangen, Oliefilters en Oliepompen zodat je je zoektocht naar het juiste onderdeel beter kunt verfijnen. Je kunt eenvoudig het juiste olie-reserveonderdeel vinden door op de juiste categorie te klikken.

Wat is het oliepomphuis?

Het oliepomphuis wordt als een deksel over de oliepomp aangebracht om de oliepomp te beschermen. Het oliepomphuis is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je je motorfiets kunt personaliseren. Wij verkopen oliepompdeksels van het merk TNT. Het oliepomphuis is geschikt voor je moto 50 en vervangt het beschadigde origineel of gewoon als je het uiterlijk van je tweewieler wilt veranderen. Hier vind je de oliepomphuizen voor de motoren D50B0 of EBE/EBS050, die op Piaggio of Derbi zitten.

De olieslang om uw motor van olie te voorzien.

De olieslang speelt een belangrijke rol in je motor, aangezien de olieslang de olie naar je motor laat stromen om deze te smeren. Bekende alternatieve merken zoals RMS of TNT leveren olieslangen. De olieslangen van deze merken zijn meestal van rubber en kunnen gekleurd zijn. Let bij het kiezen van je olieslang op de informatie op onze website, bijvoorbeeld de lengte of diameter van de olieslang.

Een slijtdeel, het oliefilter.

Voor het vervangen van je oliefilter kunnen (afhankelijk van het merk en type motor) verschillende onderdelen nodig zijn zoals een filterzeefje, compleet oliefilters of een olieaftapplug. Op onze website bieden wij verschillende merken oliefilters aan, originele producten van merken als Piaggio, Peugeot of Sym, waarbij ook alternatieve merken zoals Champion of Malossi vermeld worden. Vergeet niet het oliefilter van je Gilera, Aprilia of Yamaha te vervangen als je een onderhoudsbeurt uitvoert.

Geen motor zonder oliepomp.

De oliepomp is een belangrijk onderdeel van je motor. Zonder oliepomp kan de motor niet van olie worden voorzien en zonder olie kan de motor onherroepelijk beschadigen. Een oliepomp voor de Minarelli 50-motor wordt bijvoorbeeld door TNT geleverd voor de BW's-modellen. We hebben originele oliepompen op voorraad voor Aerox, Cygnus, Satelis, Medley en vele andere voertuigmodellen. Filter onze pagina eenvoudig en snel met het voertuigfilter op onze homepage.