Zadels en toebehoren

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Zadels

Zadels hebben veel te verduren: gewicht, hitte en kou, regen en sneeuw, maar ook UV-stralen. Door constant gebruik ziet een zadel er helaas niet meer uit zoals toen het voor het eerst werd gebruikt. Er kunnen scheuren en gaten ontstaan.

Een persoons of twee persoons zadels

Als je zadel erg versleten is en er niet langer elegant uitziet, of misschien wil je gewoon je stijl veranderen en een andere kleur proberen, dan kunnen we je helpen. EasyParts biedt een brede selectie een- en tweepersoons zadels voor een breed scala aan voertuigmodellen, van  Vespa tot  Piaggio, Yamaha of Peugeot. We hebben ook verwarmde zaldes. Zadels vind je in een groot aantal kleuren, met of zonder gestikte rand. Als alternatief bieden wij ook zadels van de fabrikanten TNT of XTreme aan. Hier vind je zadels voor 1 of 2 personen op onze homepage.
 
 
Ons voertuig filter helpt je bij het vinden van de juiste zadel voor jou model voertuig. Na het invoeren van het merk, model en type scooter in de zoekfilter, krijg je een selectie van items te zien die bij jouw voertuig horen.

Zadel hoezen voor het voertuig

Een goede manier om het zadel "te vernieuwen“ is door een nieuw zadelhoes te kopen.
Als het zadel zelf nog bruikbaar is maar de hoes niet meer mooi en versleten is, kun je deze eenvoudig in een paar simpele stappen vervangen en de nieuwe eenvoudig op de oude bevestigen. In onze online shop vind je originele hoezen in klassieke kleuren, maar ook met bloemmotieven(SYM), de populaire Carbon Look is ook verkrijgbaar voorYamaha. En wat dacht je van een Cobra motief van XTreme of van klassiek kunstleer zoals dat van TNT? Alle fabrikanten bieden hoogwaardige alternatieve zadelhoezen of tweezits zadelhoezen voor verschillende voertuigmodellen.
 

Accessoires voor zadels.

Kun je je zadel niet meer openen en sluiten? Dit kan komen door een defecte gasveer, ook hier kunnen wij het probleem verhelpen.