CGM Integraal Helmen

CGM gesloten helmen bij EasyParts

Hoe val je niet voor een helm van dit geweldige Italiaanse merk. Gezien de ruime keuze en het grote kleurengamma, is het simpelweg onmogelijk dat u onze winkel niet wilt bezoeken en alles wilt ontdekken wat we te bieden hebben. Noodzaak van een pilootuitrusting die u veiligheid, comfort en een look biedt die bij u past, ga naar de secties die we hebben, we verzekeren u dat u het model vindt dat u zoekt. Of je nu een dagelijkse bestuurder bent of een zondagse bestuurder, de aangeboden soorten helmen zijn ideaal. Het assortiment omvat Flip-Up, Cross maar ook Full-Face. Vind degene die u lange tijd zult gebruiken op verharde wegen of op de gebaande paden.

Opklapbare CGM-helmen

Wanneer u regelmatig met uw voertuig rijdt, vooral wanneer u in de grote steden reist of vaak stopt om te tanken, een snelle reis maakt of een andere snelle activiteit, is de Flip-Up-helm de helm die we aanbevelen. Dankzij het kinstuk dat je omhoog kunt klappen is even stoppen is geen beperking meer. Til gewoon het kinstuk op zodra u stopt en tank bij zonder zelfs uw helm te verwijderen. Noodzaak om een ​​slokje te drinken tussen twee trips, gebruik gewoon deze optie en je hydrateert moeiteloos. De CGM 506A Osaka Flip-Up Helm is een voorbeeld van een prachtige helm die aantrekkelijk is dankzij zijn nuchterheid en verfijning. Zelfs als de Flip-Up een ‘gesloten’ helm is, is hij erg luchtig. Uitgerust met luchtinlaten en luchtafzuigers zijn deze modellen zeer comfortabel om te dragen.

CGM Crosshelmen

Motocrossliefhebbers, off-road rijders, we weten dat het belangrijk is dat je een crosshelm hebt in plaats van een ander soort helm. Dankzij de Crosshelm daag je je tegenstanders gemakkelijk en comfortabel uit tijdens wedstrijden. Verwaarloos de keuze van uw hoofdbescherming niet, dit essentiële accessoire voor uw veiligheid. Selecteer uw CGM Crosshelm in deze categorie en u ziet alleen de modellen die voor u zijn ontworpen. Sommige versies zijn uitgerust met vizieren, maar andere ook met zonnekleppen. Voor EasyParts is het ondenkbaar dat onze klanten geen reserveonderdelen kunnen krijgen nadat ze hun aankopen op onze site hebben gedaan, daarom kiezen we voor CGM. U vindt altijd de helmkap, bevestiging set helmkap of zelfs luchtafzuigers voor uw model helm.

CGM Integraalhelmen

Kouder, voorzichtiger! Bekijk de CGM integraalhelmen met veel moderne graphics en trendy kleuren. Een thermoplastische schaal, perimetrale rand, een doordacht ventilatiesysteem en een snel opklapbaar vizier maken dit de meest gevraagde voor gesloten helmen. Deze helm is onderhevig aan scheuren en slijtage wanneer scooterrijders, maxi scooterrijders of zelfs motorrijders rijden als het slecht weer is, omdat het je beschermt tegen regen, wind en kou in de winter, maar niet alleen! Het geeft je een veiliger gevoel met zijn omhullende schaal en geïntegreerde kinbescherming. Wees gerust en draag een integraalhelm wanneer u rijdt op wegen waar het verkeer druk en soms gevaarlijker is.