Tucano Urbano shop

Tucano Urbano op EasyParts

In 1999 werd in Milaan Tucano Urbano geboren. Vijf mannen vroegen zich af hoe ze in de regen moesten reizen op een scooter. Van daaruit werd het eerste beenkleed geboren, met in eerste instantie twee keuzes, een voor Vespa en de tweede voor alle andere scootermodellen. Tegenwoordig worden er meer dan veertig modellen geproduceerd en zijn er stuurmoffen aan toegevoegd. De sterke punten van dit bedrijf zijn toewijding, nauwkeurigheid en het gebruik van hoogwaardige materialen en technologieën die het leven onderweg praktischer, comfortabeler en beschermender maken.

Beenkleden Tucano Urbano

Tucano Urbano beenkleden zijn uitgerust met een thermoregulatiesysteem. Deze fabrikant rust zijn beenkleden uit met een binnenvoering voor een beter comfort. Ze beschermen de benen van de bestuurder tijdens het koude weer of een regenbui. Ze zijn praktisch omdat ze voorzien zijn van opbergvakken en een antidiefstalring voor optimale beveiliging bij het parkeren van de scooter. Beenkleden zijn sterk aan te raden voor een aangename rit. Deze beenkleden zijn uitgerust met een gepatenteerd S.G.A.S. anti-flotatiesysteem dat voorkomt dat het beenkleed klappert bij het rijden of omhoog waait door de wind bij hoge snelheid. Ze zijn natuurlijk waterdicht. Als de scooter geparkeerd is, dient het als zadelhoes.

Stuurmoffen Tucano Urbano

Stuurmoffen zijn essentieel voor het rijden in het laagseizoen. Tucano Urbano onderscheidt zich door aan alles te denken, zoals het creëren van stuurmoffen zodat iedereen de juiste handschoen voor zijn voertuig kan verkrijgen. De stuurmoffen houden de handen droog en warm voor een beter rijcomfort. Ze zijn ook uitgerust met reflectoren voor optimale veiligheid. Het kopen van Tucano Urbano stuurmoffen is essentieel voor het rijden in het koelere seizoen. Dus wacht niet langer, bestel ze nu er nog tijd is!

Outlet Tucano Urbano

EasyParts plaatst in deze categorie alle artikelen met goede kortingen. Met de outlet kun je aankopen doen tegen verlaagde prijzen. Vind Tucano Urbano regenpakken, regenbroeken, regenjassen maar ook overlaarzen tegen aantrekkelijke prijzen.

Dit Italiaanse bedrijf vervaardigt zijn beenkleden met een drielaagse structuur om waterdichtheid en thermische bescherming te garanderen. Sommige modellen hebben een waterdichte zware polyamide buitenkant met gelaste naden voor een ongeëvenaarde waterdichtheid. Dit bedrijf schittert in de productie van PRO-beenkleden. De PRO-beenkleden zijn hydroscopisch, wat een perfecte waterdichtheid garandeert en de bijzonderheid heeft dat ze in alle seizoenen bruikbaar zijn. In het winterseizoen is het voldoende om de zware hoes te behouden, in de zomer is het voldoende om dit onderdeel los te maken zonder het van het voertuig te halen. Dit merk verwaarloost niets, want tijdens een regenbui kan de bestuurder de regenhoes snel en gemakkelijk te voorschijnhalen. Smartphonegebruikers zullen altijd tevreden zijn om hun mobiele telefoon volledig te gebruiken dankzij de geïntegreerde beschermhoes voor de smartphone.