Kleding

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Wij bieden een groot assortiment kleding. Kleding gemaakt is om een rit op de scooter veiliger of comfortabeler maken, kleding die je beschermt tegen regen en kou maar ook kleding van mooie merken zoals Vespa en Yamaha.

Wie elke dag op de scooter naar het werk of naar school rijdt mag een set goede regenkleding niet ontbreken. Goede regenkleding is waterdicht en gemakkelijk aan en uit te trekken. Tevens moet het comfortabel zitten. Easyparts heeft regenkleding van goede merken als T.J Marvin en Tucano Urbano. 

Veiligheidsvesten zijn in veel landen al verplicht maar in Nederland (nog) niet. Toch is het aan te raden om er een te dragen. Zeker als je veel buiten de stad rijdt, op snelwegen en provinciale wegen. Je bent veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers en dit voorkomt aanrijdingen. 

Een goed jack is ook geen overbodige luxe. Jacks gemaakt voor gebruik op de scooter of motor bieden goede bescherming tegen weer en wind maar zijn vaak ook voorzien van valbeschermers, bijvoorbeeld op de schouders en ellebogen. Onze jacks van Vincida zijn speciaal gemaakt om aan deze eisen te voldoen. 

Om extra warm te blijven en jezelf te beschermen tegen de koude rijwind kun je een sjaal, kol of helmmuts dragen. 

Op zoek naar een leuk t-shirt, polo of cap van je favoriete merk? Wij hebben een groot assortiment kleding van bekende merken als Vespa, Polini, Malossi, Yamaha, Akrapovic en Giannelli. Kleding die uitstraalt waar jij voor staat!

Heb je een schakelbrommer of motor? Koop dan een schoenbeschermer. Deze beschermt de bovenkant van je schoen tijdens het schakelen.