Help

Over EasyParts.nl

Wie is EasyParts?

Feeling

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in de tweewieler- en bromfietsbranche. Daardoor weten wij als geen ander wat er op het gebied van scooters leeft. Wij hechten grote waarde aan onze feeling met de markt. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en nieuwigheden op het gebied van scooters en brommers. Bovendien kennen we de techniek, iets wat zeer belangrijk is bij het compleet en accuraat houden van ons aanbod.

Zo compleet mogelijk

Onze site www.EasyParts.nl proberen wij zo compleet mogelijk te maken en te houden. Op het moment van schrijven is er al veel werk verzet, er is echter nog veel te doen. Wij streven naar een zo duidelijk mogelijke site en een zo breed mogelijk aanbod, de site is constant onderhevig aan updates en nagenoeg iedere dag worden er artikelen, nieuwsitems en nog veel meer toegevoegd. Bezoek dus regelmatig onze site en houdt de nieuwsberichten in de gaten.

Exploded views

Op het gebied van originele onderdelen en hun alternatieven doet EasyParts.nl erg haar best. Van ieder populair type scooter of brommer waarvoor wij onderdelen kunnen leveren plaatsen wij exploded view tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen alle onderdelen worden besteld. De lijst van scooters met exploded view tekeningen stijgt iedere week, grote kans dus dat we ook voor jouw scooter alle onderdelen kunnen leveren.

Alternatieve onderdelen

Omdat wij ons realiseren dat originele onderdelen niet altijd de goedkoopste zijn bieden wij waar mogelijk alternatieven aan. In één oogopslag kun je zien of er voor het door jou gezochte onderdeel een goedkoper kwalitatief goed alternatief voor handen is.

EasyParts.nl, een breed scala aan artikelen

Naast alternatieve onderdelen bieden wij een breed scala van andere artikelen aan. In onze webshop vind je vervangingsdelen, beveiligingsmateriaal, accessoires in vele soorten, gadgets, helmen, banden, kleding en nog veel meer.

Voorraad

Veel artikelen leveren we uit eigen voorraad. De minder vaak voorkomende originele artikelen worden door ons doorbesteld. Door de korte lijnen die wij hebben met leveranciers gaat dit niet ten koste van de levertijd. Originele onderdelen hebben wij doorgaans binnen 2 a 3 dagen in huis. Mocht een bestelling onverhoopt langer duren dan laten wij dit via het bestelstatus-scherm op de site zien.

Service

Verkopen via internet kan iedereen, wij streven echter naar een zo goed mogelijke service, duidelijkheid bij het bestellen en goede feedback over bestellingen.

Een geplaatste bestelling kan ten allen tijde worden opgevraagd en de status daarvan kan per artikel worden bekeken.Andere vragen in deze categorie


Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.