Sturen en toebehoren

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Grote keuze aan sturen en bijpassende accessoires

Heeft u een nieuw stuur nodig voor uw bromfiets of scooter? Of misschien een remhendel, koppelingshendel of een bijpassende spiegel? Dan zit je in deze groep precies goed! Hier vind je alles wat met een stuur te maken heeft.

Stuur - een belangrijk onderdeel van het stuurmechanisme

Het stuur biedt voldoende ruimte voor bedieningselementen als achteruitkijkspiegel, gas en rem, koppeling, lichtschakelaar en claxon. Bij EasyParts vind je sturen in diverse vormen en kleuren van de merken Buzzetti, NoEnd, T.F.L en TNT.

Eenvoudige en verwarmde handgrepen

Zijn de handvatten van uw scooter al versleten? Of wil je gewoon het uiterlijk van je scooter veranderen? Dan ben je bij de handgrepengroep in goede handen. Hier vindt u handgrepen van verschillende fabrikanten zoals Malossi, Polini, RMS, TNT en vele anderen. Wilt u ook in het koude seizoen comfortabel rijden? Kijk dan bij de groep verwarmde handvatten. Met verwarmde handgrepen blijven je handen erg warm, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.

Goed beschermd met handbeschermers

De handbeschermers beschermen je handen tegen weer en wind en bij een val. Het maakt niet uit of je op de weg, offroad of op het circuit rijdt.

Stuurgewichten voorkomen verhoogde trillingen

Bij EasyParts vindt u een grote keuze aan praktische stuurgewichten van bekende fabrikanten. Heb je een topkoffer of windscherm op je scooter gemonteerd? Denk dan na over de juiste stuurgewichten. De stuurgewichten helpen je scooter tijdens het rijden in balans te houden en verminderen trillingen.

Op grotere scooters zijn stuurgewichten al in de fabriek gemonteerd. Als je het stuur wilt vervangen, moet je ook nieuwe stuurgewichten monteren die passen bij het nieuwe stuur. Hierdoor kunt u veilig reizen.

Praktische stuuraccessoires vind je bij EasyParts

Het maakt niet uit naar welke accessoires je op zoek bent voor je scooter, of het nu stuurklemblokken, stuurklemmen, stuurpads, contactsloten of remcilinderafdekkingen zijn, wij hebben alle artikelen van verschillende fabrikanten voor je in ons assortiment.