Lagers

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

De verschillende lagers voor uw scooter of bromfiets

Er zitten verschillende lagers op een tweewieler. De bestaande lagers zijn zuigerpenlagers, krukaslagers, naaldlagers en open of gesloten lagers. Op onze website vind je alle lagers die je nodig hebt.

De naaldkooi voor uw krukas

Wij bieden verschillende merken naaldkooien aan. Bekende merken als Top Performances, Malossi of Polini produceren naaldkooien met 10, 12, 13, 15 of 16 mm assen. De naaldkooi zit in de onderste motor op je krukas, het is een slijtdeel en moet daarom met enige regelmaat vervangen worden. Voordat u deze vervangt, is het essentieel om ook de as van het naaldlager te controleren.

Diverse en handige lagers

Op een scooter of motor zitten verschillende kogellagers. Lagers in de motor en lagers buiten uw motor. In deze rubriek worden bijvoorbeeld open lagers aangeboden die de lagerkogels blootleggen en niet voorzien zijn van een beschermende afdichting. Maar er zijn ook lagers die een afdichting hebben. Gesloten lagers zijn voorzien van een stalen afdichtring. De aanbevolen merken hier zijn TNT en RMS.

De belangrijkste lagers voor uw krukas

Op je krukas zitten lagers die een afwisselende beweging op zijn as creëren. De krukaslagers zijn voorzien van kogels. De SFK krukaslagers zijn bekend en van hoge kwaliteit. Voor de meeste scooters of motorfietsen verkopen we lager- en olieafdichtingssets met twee lagers en twee oliekeerringen. Wij bieden lagers van Centauro, Barikit, Malossi, Top Performances en vele andere merken voor uw Honda, Suzuki, Kymco en meer.

Indien u vragen heeft over de aangeboden lagers, kunt u via het contactformulier contact opnemen met onze klantenservice. We zullen je zo snel mogelijk helpen. Op onze website heeft u altijd de mogelijkheid om de voertuigfilter te gebruiken om de juiste reserveonderdelen te vinden.