Giannelli shop

GIANNELLI op EasyParts

GIANNELLI houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van uitlaatsystemen voor weg- en offroadmotoren. De creatie van producten die hun tijd altijd vooruit zijn, heeft dit merk snel naar de top van de internationale markt gedreven. GIANNELLI heeft een compleet assortiment aan geluiddempers en uitlaatsystemen voor bromfietsen, scooters, twee- en viertaktmotoren, on- en off-road. In de loop der jaren hebben ze zich verder ontwikkeld dankzij een nauwe samenwerking met prestigieuze motorfabrikanten.

GIANNELLI uitlaten

Het assortiment scooteruitlaatsystemen omvat het tijdloze GIANNELLI GO-model, inclusief de Extra V2, de Rekord of de Reverse and Shot V4.  Al deze soorten uitlaten, van staal of chroom, zijn gecategoriseerd in verschillende versies zoals Sport, Mid-race, Race of gewoon origineel. Met het assortiment uitlaten voor maxi scooters, vind je een model dat eenvoudig te installeren is en gemaakt is in Italië met Italiaans vakmanschap. Wat het merk van je voertuig ook is, Honda, Kymco, SYM, Vespa of Yamaha, er is voor elk een uitlaat!

Als je een onvoorwaardelijke Vespa-fan of gewoon een motorfan bent, zijn originele uitlaatsystemen, Race of Sport, beschikbaar. Geef je voertuig een nieuw leven en geef het een vintage uitstraling. Een selectie van Vintages, Vintage Racing of zelfs Steel Fires zal meer dan één doorgewinterde Vespa PK50 rijder of zelfs een Piaggio Ciao eigenaar tevredenstellen.

Outlet GIANNELLI

Mis de speciale acties of de scherpe prijzen van GIANNELLI-geluiddempers niet en bekijk de outlet. Gebruik vooral onze handige en snelle voertuigfilter. Zo vind je snel de producten die op jouw scooter of brommer passen. De producten van dit geweldige merk zijn altijd van hoge kwaliteit en tegen een goede prijs bij EasyParts.