Leovince shop

LeoVince bij EasyParts

In 1954 werd in Turijn, Italië, het merk LeoVince gelanceerd. De productie start met uitlaten voor 2- en 4-takt motoren, zeer populair onder de namen Sito en Sito Plus. Later zijn ze begonnen met het produceren van meer speciale uitlaten om de weg-, off-road- en scooterrijders tevreden te stellen. LeoVince stopte daar niet en creëerde de SilverTail serie voor aangepaste motoren.

LeoVince uitlaten

LeoVince uitlaten zijn gemaakt van chroom of staal, meestal voorzien van zwarte, carbon of roestvrijstalen geluiddempers. Deze artikelen hebben een hoge slagvastheid. Er zijn tal van versies ontworpen waarin bijvoorbeeld de GP-Corsa, de SBK Factory S, de SBK GP-One Evo en vele andere zijn opgenomen.

Als je in het bezit bent van een Kymco AK550 maxi scooter, een Burgman 650i of een ander vergelijkbaar model, vind je GranTurismo Full System of Slip-On uitlaten, SBK LV-ONE EVO en vele andere zeer interessante modellen. De kwaliteitsuitlaten hebben een sportief en uniek karakter. 

Op zoek naar goede prestaties? Zoek niet verder. Wij bieden ook de LeoVince uitlaten voor motorfiets 50 cc aan, waaronder de 50 met Beta RR E4 versnellingsbak, de Derbi Senda 50 maar ook de Yamaha TZR 50R en een flink aantal andere modellen. Of je nu off-road of road rijdt, de Handmade X-Fight versie zal je tevredenstellen. Het heeft zijn weerstand te danken aan de carbon kraag die aan het chassis vastzit.

Outlet LeoVince

Vind de promotie die bij je past in de outlet en geef je scooter of motor een elegant en robuust uitlaatsysteem.

LeoVince Variateurset

Wil je je variatie-instellingen verfijnen? Dan is het essentieel dat je een set LeoVince-rollen aanschaft. Het assortiment omvat verschillende maten, bijvoorbeeld 15x12, 16x13 of 20x15. Ze bevatten altijd zes stukken, zodat je nooit tekortkomt.