Baruffaldi shop

Baruffaldi op EasyParts

EasyParts biedt het Baruffaldi assortiment aan omdat dit merk bekend staat om zijn elegantie, verfijning maar vooral om zijn luxe kwaliteit. Baruffaldi produceert helmen, handschoenen, brillen en maskers van echt leer. Baruffaldi-items zijn de essentiële elementen voor een perfecte look voor motorrijders of scooterrijders. De helmen zijn te combineren met een bril en handschoenen uit dezelfde collectie. Bij het rijden op een motorfiets met een jethelm is het comfortabeler om deze te dragen in combinatie met een anti-vervuilingsmasker dat beschermt tegen vervuilende stoffen en insecten. Een helmbril is hier ook geschikt voor. Dus kijk niet verder, de Baruffaldi-winkel heeft alles wat je nodig hebt!

Baruffaldi helmen

Baruffaldi-helmen staan synoniem voor luxe met hun ambachtelijke fabricage, hun echt leer, hun modellen 'krokodil' of het originele ontwerp. Helmen zijn meestal jetmodellen die, voor bepaalde modellen, gecombineerd kunnen worden met een origineel vizier. Baruffaldi-helmen zijn gemaakt met een lichtgewicht schaal en hebben een persoonlijk tintje. Het Swarovski-model is bijvoorbeeld van een unieke verfijning en toont de aandacht voor detail van dit vakmanschap met ingelegde kristallen, de helmbril en bijpassende handschoenen niet te vergeten. Als je een Baruffaldi-helm draagt, zul je jezelf goed beschermen, maar ook de aandacht trekken. Deze Italiaanse fabrikant integreert bepaalde thema's in zijn helmen zoals we kunnen zien met de Ramses-helm, de America-helm of zelfs de Kephren-helm. Het complementaire accessoire van dezelfde stijl van Baruffaldi is niet moeilijk te vinden. Een compleet assortiment voor ieders smaak waarmee je helemaal origineel kunt zijn.

Outlet Baruffaldi

EasyParts heft deze shop gecreeërd om zijn huidige promoties tentoon te stellen. Hierin staan helmen, ongeacht de versie, het type, de kleur of de prijs. Het assortiment in onze outlet bevat jethelmen, demi jethelmen, helmbrillen, zonnebrillen, motorbrillen, normale maskers en anti-vervuilingsmaskers die niet meer geproduceerd worden of gewoon worden aangeboden met een speciale aanbieding. Het is ideaal om hier rond te kijken om de beste kortingen te vinden die door ons bedrijf worden aangeboden.

Welke helmmaat heb ik nodig?

Online een helm kopen is geen gemakkelijke taak als het om een eerste aankoop gaat of als we onze helmmaat niet kennen. Dus EasyParts heeft aan alles gedacht met deze speciale sectie om u te helpen bij het kiezen van de maat van uw helm. We vragen u alleen om een meetlint te pakken en om hier te klikken.

Wees gerust, EasyParts begrijpt uw behoeften en onze klantenservice zal u adviseren in het geval u een verkeerde maat ontvangt, het is altijd mogelijk om de helm snel en gemakkelijk naar ons terug te sturen, met behulp van onze Klantenservice.

Brillen en maskers Baruffaldi

Baruffaldi brillen zijn onderverdeeld in verschillende soorten brillen. Er zijn helmbrillen, motorbrillen en zonnebrillen, maar ook helmmaskers. Met deze bril kunt u op verzoek een maatlens bestellen. De meeste Baruffaldi-brillen zijn uitgerust met verwisselbare lenzen en soms kunnen lenzen van verschillende kleur, voor een specifiek gebruik, samen met het artikel worden geleverd. Gele lenzen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld 's nachts te rijden. De transparante lens wordt het meest gebruikt. De helmbril is gemaakt van leer voor de modellen Primaro, Supercompetition, Senior, Inte en vele anderen. U kunt uw helm altijd combineren met een Baruffaldi-bril en u zult zeker tevreden zijn. De anti-vervuilingsmaskers Baruffaldi zijn zeer beschermend zijn tegen vervuilende deeltjes en beschermen ook tegen insecten die u tijdens uw reis tegenkomt. Altijd handgemaakt en echt leer, dat is wat de Baruffaldi producten onderscheidt.

Handschoenen Baruffaldi

De handschoenen Baruffaldi zijn een lederen accessoire en worden vaak gecombineerd met helmen van dit gerenommeerde Italiaanse merk. De handschoenen kunnen zwart, camel maar ook lamsleer of gehaakt zijn. De zomerversie van Baruffaldi kan in de zomer gedragen worden voor meer lichtheid, in plaats daarvan is de gehaakte versie bijvoorbeeld voor de lente en het Freedom patroon of Armonie voor de winter. Handschoenen zijn essentieel bij het rijden op een motor of scooter, ze beschermen je en geven je extra comfort bij koud weer. Het kopen van een paar leren handschoenen zal je biker-look sublimeren.