Pakkingen

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

De verschillende pakkingen bij EasyParts

Op een scooter of motor hebben we altijd pakkingen nodig. Er zijn verschillende soorten pakkingen. Wij hebben alle pakkingen die u nodig heeft voor uw tweewieler. Wij bieden motorpakkingen, asafdichtingen, waterpomppakkingen, complete pakkingsets, afdichtingspasta of zelfs A4-vellen pakkingpapier om op maat te snijden.

Complete pakkingsets zodat het je aan niets ontbreekt

Bij merken als Centauro kunt u complete pakkingsets krijgen met alle pakkingen die u nodig heeft. TNT of RMS zijn alternatieve merken die ook motorpakkingsets maken. De motorpakkingsets die op onze website beschikbaar zijn, zijn ontworpen voor Aprilia, Honda, Derbi, Gilera en vele andere bekende merken. Of u nu een Vespino bromfiets, een 50 speed Yamaha DT, een Vespa PK scooter of zelfs een Kymco Dink maxi scooter rijdt, wij hebben de juiste motorpakkingen voor u.

Geen afdichting zonder waterpomppakking

Scooters met vloeistofgekoelde motoren zijn uitgerust met een waterpomp. Een waterpomp vind je bijvoorbeeld op MBK scooters, zoals de Nitro, of op een Gilera, zoals de Runner. De waterpomp zorgt ervoor dat uw motor wordt gekoeld. Zonder een goede waterpomppakking is de waterpomp niet strak genoeg. De pakking van de waterpomp zorgt voor een perfecte afdichting van de pomp, die zijn werk kan doen door de koelvloeistof naar de radiateur te transporteren.

Top motorpakkingen voor uw cilinderset

De bovenste motor van uw scooter is het cilindergedeelte. Bij ons vindt u de cilinder, de cilinderkop, de tuimelaar en de kleppen. Om uw krachtige motor goed te laten functioneren is het essentieel dat uw pakkingen betrouwbaar en waterdicht zijn. Koop altijd goede motorpakkingen voor uw scooter. Wij bieden verschillende merken motorpakkingen aan, bijvoorbeeld van Barikit, Novascoot en Centauro. Wij bieden cilinderkoppakkingen, motorpakkingen, kleppakkingen en ook klepdekselpakkingen.

De verschillende oliekeerringen vermeld op de EasyParts site

Uw krukas is het onderdeel dat in u opkomt als we het hebben over oliekeerringen. De krukas bevindt zich in het carter. De krukas is voorzien van lagers, maar ook aspakkingen. Ook op de vork, op de primaire of secundaire aandrijfas of zelfs op de waterpomp zijn onder andere oliekeerringen zichtbaar. Kies uit de verschillende seals, scooter seals, maxi scooter seals of zelfs motor seals.