Help

Algemeen

Hoe stuur ik iets terug?

Terugsturen gebeurt voor eigen rekening, wij accepteren geen onfrankeerde zendingen of zendingen waarvoor wij moeten betalen. Mocht er sprake zijn van een fout van EasyParts.nl of valt een artikel onder garantie dan worden de verzendkosten achteraf vergoed.

Let op! Teruggestuurde artikelen dienen te worden voorzien van begeleidend briefje met de volgende gegevens: naam, klantnummer, bestellingnummer en reden van retourneren. Zonder deze gegevens kan je zending niet in behandeling worden genomen! Leg tevens uit wat er aan de hand is en wat je wilt.

Stuur je zending aan:

EasyParts.nl
Afdeling retouren
Netwerk 130
1446WR
PURMEREND
Nederland

Vergeet niet al je gegevens inclusief bestellingnummer te vermelden!

Indien je buiten de Europese Unie (EU) woont en iets aan EasyParts terugstuurt, kunnen invoerrechten en / of BTW in rekening worden gebracht. U moet deze kosten zelf betalen. Wij zullen deze kosten daarom in mindering brengen op je creditnota. Je kunt deze kosten laag houden door de artikelen als "monster zonder waarde" aan ons te retourneren.


Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.