Bagage

Filteren
Filteren
Filteren voor voertuigmodel:

Bagage

Het meenemen van bagage op de brommer of scooter is soms wat lastig door de beperkte ruimte. In de buddy kunnen vaak wat kleine dingen worden meegenomen maar de grotere spullen worden vaak op de treeplank bij de voeten gezet. Voor het vervoeren van grotere spullen is een bagagedrager of een topkoffer een goede optie. Maak gebruik van ons handige voertuigfilter en zie precies welke producten er op jouw voertuig passen.

Bagagedragers

Een bagagedrager zorgt ervoor dat je nog meer spullen kunt meenemen op de brommer of scooter. Een voorklapdrager of achterklapdrager is handig voor het meenemen van kleine bagage zoals een laptop of een tas met boodschappen. De gemiddelde belasting is ongeveer 4kg.

De topkofferdrager is geschikt voor het bevestigen van een topkoffer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Aangezien deze artikelen merk gerelateerd zijn raden we aan het hier boven genoemde voertuigfilter te gebruiken.

Bagagenetten

Een bagagenet van T.J. Marvin is een elastisch net met een scheurbestendige coating. Deze netten zijn ideaal om tassen en helmen op een brommer of scooter te bevestigen. Met de haken wordt deze bevestigd aan de onderkant van de scooter. Zorg ervoor dat er altijd spanning op het net staat zodat deze niet los schiet.

De spanbanden van Yamaha zijn sterke, duurzame spanbanden om grote voorwerpen vast te zetten bij het vervoeren met een trailer of bestelbus. Met de zachte haak aan het uiteinde kan deze gemakkelijk worden vastgemaakt aan handgrepen of framebuizen. De verzinkte gesp is voorzien van een drukplaat om slijtage aan het weefsel te verminderen. De maximale montagesterkte is 540kg en de werklast is 180kg. Deze spanbanden worden geleverd in een set van twee stuks.

Rugsteunen

De rugsteunen in deze groep zorgen voor nog meer comfort voor de passagier tijdens het rijden. Deze rugsteunen worden gemonteerd aan de topkoffer of de klapdrager aan de achterkant. De rugsteunen van Vespa zijn in diverse kleuren leverbaar en kunnen afgestemd worden op de kleur van de scooter of brommer.

Tassen

Vind in deze groep een diversiteit aan tassen. Denk bijvoorbeeld aan leren tassen van Vespa met een inhoud van 32 liter. Ook een rugtas van onder andere T.J. Marvin, Vespa of Yamaha mogen niet ontbreken. Voor de reiziger die nog meer spullen mee wilt nemen is de Polini weekendtas een goede optie. De trolley van Yamaha Racing is geschikt om voor langere tijd spullen mee te nemen.

Topkoffers

Een topkoffer kan alleen gebruikt worden in combinatie met een topkofferdrager. Deze drager wordt niet standaard met de topkoffer geleverd dus moet los besteld worden. Dit artikel vind je onder aan de pagina bij aanvullende artikelen. Deze drager wordt op de achterkant van de brommer of scooter gemonteerd. De topkoffers zijn verkrijgbaar met een inhoud variërend tussen de 24 liter en 50 liter.