Banden Mitas

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Mitas (voorheen Sava) banden worden in Europa geproduceerd en staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat sluit perfect aan bij onze gedachte over banden. Easyparts kiest er namelijk voor om alleen kwaliteitsbanden van A-merken te leveren. En als ze dan ook nog een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben dan is dit natuurlijk helemaal mooi. 

De scooter- , bromfiets- en motorfietsbanden worden ontwikkeld en geproduceerd door de fabriek in Slovenië. Dit is waar het bedrijf voorheen ook al de banden voor tweewielers produceerde, toen nog onder de naam Sava. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door Mitas maar dit heeft gelukkig geen invloed gehad op de productie. Nog steeds zijn de banden van een zeer goede kwaliteit en timmeren ze hard aan de weg om de concurrentie aan te gaan met de andere topmerken in het segment. 

Mitas biedt een mooi assortiment met banden die voldoen aan wensen van veeleisende motor- en scooterrijders. Veel grip onder alle omstandigheden zonder concessies te doen op het gebied van slijtage en comfort. 

Mitas heeft ook whitewall banden in het assortiment. Deze banden hebben witte zijkanten en worden vaak gebruikt op vintage scootermodellen. Dit geeft de scooter een extra klassieke uitstraling. Oude tijden herleven. 

Winterbanden ontbreken ook niet. Deze banden bieden door de zachtere compound extra veel grip op het koude wegdek in de winter. Bovendien zorgen de lamellen in het profiel van de band voor een veel betere grip op sneeuw. 

Mitas heeft, als een van de weinige bandenproducenten, ook een assortiment voor gegenaamde Minibikes; zeer kleine motoren met 6.5 inch wielen. Let op! We zijn nog bezig met het vertalen van alle pagina's. De artikelnamen en sommige pagina's kunnen nog in het Engels verschijnen.