Shops

Je gekozen filters:
Toon meerToon minder

Op deze pagina vind je enkele shops welke zijn onderverdeeld op naam van het merk. Zo staan alle artikelen, gadgets, merchandise, kleding en helmen van jouw favoriete merk gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. 

De echte Vespa fans komen aan hun trekken in de Vespa shop. Hier vind je alle gadgets, merchandise en helmen van het beroemde scootermerk. Er is in de scooterwereld geen merk te vinden met zoveel fans als Vespa. Ook liefhebber of fan? Kijk snel of er iets voor je tussen staat. Of ken je een Vespa liefhebber? Dan hebben we vast een geschikt cadeau voor hem of haar. 

Ook een Yamaha shop mag natuurlijk niet ontbreken. Het fameuze Japanse merk heeft vele miljoenen fans en liefhebbers over de hele wereld. En terecht want moderne techniek en kwaliteit gaan bij Yamaha hand in hand. De echte fans vinden hier de Yamaha kleding waaronder de bekende paddock lijn met t-shirts, polo's jassen en caps die ook gedragen worden door het Yamaha MotoGP team. 

In de Vespa vintage shop vind je alle originele onderdelen voor oude Vespa modellen. Door de populariteit van oude Vespa's heeft Piaggio de productie van bepaalde zeer oude onderdelen weer opgestart. Je vindt deze onderdelen dus in de Vespa vintage shop.

De CGM shop staat vol met helmen van deze Italiaanse fabrikant. CGM helmen staan bekend om hun mooie design en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast helmen, staan er ook brillen, viziers en originele reparatiesets in de shop.

In de Tucano Urbano shop vind je alles om comfortabel, droog en warm de herfst en winter door te komen. Tucano Urbano producten blinken uit in comfort, vernuft en kwaliteit.

Voor de liefhebbers van tuning hebben we alle merken die zich daar mee bezig houden op een rijtje gezet in de tuning shop. Ben je liefhebber van bijvoorbeeld Malossi of Polini, dan kun je in de tuning shop al de producten van jouw favoriete merk bij elkaar vinden.