Shops

EasyParts shops: een breed assortiment producten in één shop voor ieder merk!

EasyParts biedt een ongeëvenaard aantal merken onder één dak. Dankzij de shops heeft EasyParts een enorme keuze aan producten die onder hun eigen merk zijn gerangschikt. Het grote voordeel is dat je snel en vooral gebruiksvriendelijk kunt zoeken naar je producten. Nergens anders vindt je shops van de populairste merken in de scooterwereld op één enkele website.

De Baruffaldi shop, een toonaangevend merk!

Baruffaldi is bekend om zijn echt lederen jet en demi- jet helmen met een zeer persoonlijke stijl. Als je houdt van producten van hoge kwaliteit en de combinatie van een ongeëvenaarde uitstraling kies je voor een helm van Baruffaldi. Wij bieden jet en demi-jet helmen aan met bijpassende helmbrillen. EasyParts heeft het volledige assortiment zoals helmbrillen, motorbrillen, zonnebrillen en mondmaskers. Vergeet niet een paar handschoenen uit te kiezen om je outfit compleet te maken.

CGM, de shop met een ruim assortiment aan helmen!

CGMItalia is in de wereld van de scooters bekend om zijn helmen. Zo zijn er jet en demi-jet helmen, kinderhelmen, cross helmen maar ook systeem en integraalhelmen. De jethelmen geven een vrij gevoel vanwege het open gezichtsveld, terwijl de demi jet helmen zijn uitgerust met een vizier. De kinderhelmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De crosshelmen worden gebruikt in combinatie met een crossbril. Heb je een bril nodig? Bekijk het aanbod helmbrillen, crossbrillen of een vizier.

Novascoot, de exclusieve shop van ons huismerk!

Als je op zoek bent naar rem- of motoronderdelen tegen concurrerende prijzen, dan mag je onze Novascoot shop niet missen. Hier vindt je remblokken, remschoenen en cilinderkits van hoge kwaliteit tegen aangename prijzen! Om je scooter in goede staat te houden is het raadzaam om regelmatig onderhoud te plegen. Daarom bieden wij diverse onderhoudsproducten aan zoals motoroliën, koelvloeistoffen, reinigingsmiddelen en remvloeistoffen. Novascoot heeft ook een grote keuze rem kabels en snelheidsmeters. Ook vind je in deze shop diverse accessoires zoals windschermen.

Piaggio, een shop die je niet mag missen!

Piaggio is een populair merk van scooters en maxiscooters. Vind hier originele onderdelen voor diverse scootermodellen zoals de MP3, de Medley of de Liberty. Vergeet niet de reserveonderdelen te bekijken zoals de onderhoudspakketten. Dankzij de exploded views(bouwtekeningen) vind je het onderdeel dat je nodig hebt in een oogopslag. Piaggio heeft alle accessoires om je scooter mee uit te rusten! Ook heeft Piaggio diverse windschermen, beschermhoezen of zelfs multimedia platforms.  Ga veilig de weg op met een Piaggio demi-jet helm, kinderhelm of systeemhelm.

T.J. Marvin, de shop voor de juiste uitrusting!

Heb je al de juiste uitrusting voor op de scooter? T.J. Marvin biedt regenkleding, beenkleden en stuurmoffen aan die bescherming bieden tegen regen en kou. Ook kun je onder je helm kiezen voor een helmmuts. Bescherm je scooter met een beschermhoes en een stevige antidiefstalbeveiliging die meer doet dan een dief afschrikken. Voor extra opbergruimte kies je voor een rugzak of een tas die je met een net aan het bagagerek kunt hangen. Voor de bescherming van je handen kies je voor comfortabele handschoenen van T.J. Marvin. 

Tucano Urbano, de shop voor beenkleden!

Tucano Urbano is gespecialiseerd in het ontwerp van beenkleden voor een groot aantal scooters en maxi-scooters. Om op je scooter te rijden tijdens koude of regenachtige dagen is er niets beter dan goed uitgerust, comfortabel en droog naar het werk te gaan. De beenkleden bestaan uit diverse collecties zoals de standaard, X of PRO collectie. De beenkleden zijn gemaakt voor verschillende voertuigen van merken als Suzuki, SYM, Piaggio of Yamaha. Daarnaast heeft Tucano Urbano ook stuurmoffen die rechtstreeks op het stuur van de scooter worden gemonteerd.

Vespa, de nummer één shop voor kwaliteitshelmen!

EasyParts heeft een breed assortiment van originele Vespa onderdelen zoals kappen, koplampen en diverse authentieke accessoires. Kies een zadel, een opklapbaar bagagerek of een origineel Vespa windscherm en wees klaar om de weg op te gaan. Veiligheid is van groot belang bij het rijden op een tweewieler, dus het dragen van een helm is essentieel. Vespa biedt jet en demi-jet helmen uit verschillende collecties, zoals Visor en VJ. Als je fan bent van Vespa en je wilt een item dragen van je favoriete merk kies dan uit de Vespa merchandise en kleding.

Wat zou EasyParts zijn zonder een Yamaha shop?

Vind hier originele onderdelen van onbetwistbare kwaliteit zoals krukassen, oliepompen en vele andere nuttige producten voor de reparatie van je scooter. Vind hier onmiskenbare accessoires zoals topkoffers, rugsteunen en acculaders. Kies voor de juiste Yamaha onderhoudsproducten zoals motorolie, vorkolie, vet of transmissieolie. Op de merchandise pagina vind je een horloge of sleutelhanger met Yamaha logo. Vergeet daarnaast niet om  naar de Yamaha kleding te kijken zoals de Paddock collectie te bekijken.

En de Tuning shop, wat vind je daar?

De Tuning shop vertegenwoordigd een groot aantal merken die bekend zijn in het tunen van scooters of motorfietsen. Je vindt er merken als Top Performances, Athena, Giannelli en J.Costa. Deze merken verkopen cilinderkits, transmissiedelen, racekrukassen en uitlaten. Om het motorvermogen of de esthetiek van de scooter te veranderen kies je voor producten van Polini, Malossi of Akrapovic. Deze merken zullen al je wensen vervullen.