Carburatie voor Aprilia MX

Filteren
Filteren

Carburatie

Deze groep bestaat uit de meer technische delen van de scooter. Omdat de onderdelen in deze groep specifiek zijn voor een merk of model scooter raden wij aan om gebruik te maken van ons voertuigfilter. Door het merk, model en type in dit filter aan te zetten, wordt alles op de website gefilterd voor jouw voertuig. Zo weet je zeker dat je het juiste onderdeel bestelt. Mocht je twijfelen of het onderdeel past op jouw voertuig, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. 

Benzinedelen

Deze groep bestaat uit alles wat met de benzine van je scooter te maken heeft. Als je op zoek bent naar een speciaal benzinefilter of een andere benzinekraan vind je alle benodigdheden in deze groep. Ook vind je hier benzineslangen en benzineklemmen, kortom alles wat je zoekt rondom de brandstof van je scooter of brommer.

Gaskabels

De gaskabel is een van de belangrijkste kabels van de scooter of brommer. De gaskabels van Novascoot zijn een goed alternatief voor de originele onderdelen en bovendien scherp geprijsd.  De gaskabels zijn niet universeel, dus let goed op welke kabel geschikt is voor jouw voertuig. Om dit zeker te weten, raden we altijd aan om het voertuigfilter te gebruiken.

Luchtfilter

Een goed werkend luchtfilter zorgt voor een schone verbranding en dus betere prestaties van je motorblok. Controleer ook regelmatig of je luchtfilter nog in orde is, deze moet namelijk periodiek vervangen worden.  Door het plaatsen van een powerfilter wordt de zuurstofaanvoer naar de carburateur van je scooter flink verbeterd. Omdat er meer lucht wordt doorgelaten geeft dit filter minder weerstand. Stof en vuildeeltjes worden nog steeds tegengehouden ter voorkoming van vervuiling in het motorblok.