Elektrisch voor Vent Baja

Filteren
Filteren

Elektrisch

Een scooter of brommer kan niet functioneren zonder elektriciteit. Het elektrische circuit bestaat uit veel verschillende onderdelen. Daarom hebben wij dit onderverdeeld in verschillende groepen. Om zeker te weten dat je het juiste product koopt, kan je het beste het voertuigfilter boven aan de pagina instellen. Na het invullen van het merk, type en model wordt de hele site gefilterd voor jouw gekozen model. Zeker voor originele onderdelen is dit aan te raden.  De universele delen zullen er niet uitgefilterd worden.

Accu’s

Zonder accu kan de scooter of brommer niet starten. De accu’s zijn er in veel verschillende modellen. Sommige accu’s worden geleverd met een zuurpakket. De accu’s moeten dan gevuld worden met accuzuur. Ook zijn er onderhoudsvrije accu’s van Yuasa. Je vult de accu dan eenmalig met accuzuur. Na het vullen wordt de accu afgesloten en hoeft deze niet meer bijgevuld te worden met accuwater. Ook zijn er accu’s die met zuur worden geleverd. De accu wordt gevuld met dit zuur en dient te worden bijgevuld met accuwater als deze onder het niveau komt.

Contactsloten

In deze groep vind je een nieuw contactslot voor je scooter voor onder andere Piaggio, Vespa en RMS. Mocht je de sleutel van je scooter zijn kwijtgeraakt, verkopen wij blinde sleutels. De sleutelmaker kan hier een nieuwe sleutel van maken.

Elektrisch Gereedschap

In de groep elektrisch gereedschap vind je al het gereedschap om het sleutelen nog makkelijker te maken. Of je nu op zoek bent naar een acculader om je accu te testen of en striptang voor je kabels. Je vindt het allemaal in deze groep. Alle gereedschappen zijn universeel te gebruiken. Tegen het einde van de zomer stappen veel mensen van hun scooter af en stallen deze voor de winter. Een acculader voorkomt het leeglopen van je accu tijden de wintermaanden. 

Knoppen & Schakelaars

Deze groep bestaat uit diverse soorten schakelaars die je kunt toevoegen op je scooter of brommer, zoals een nieuwe remlichtschakelaar of diverse stuurschakelaars. De schakelaars zijn wel merk gebonden dus is het belangrijk om gebruik te maken van ons voertuigfilter. Door het merk, model en type in te vullen wordt de hele website gefilterd voor jouw voertuig.  Hierdoor weet je zeker dat je de juiste producten bestelt.

Ontsteking

Ook bij deze groep is het erg belangrijk het voertuigfilter te gebruiken. Omdat deze onderdelen zeer specifiek zijn voor de verschillende brommers en scooters is het belangrijk om dit filter gebruiken. Zo weet je zeker dat je de juiste bougie, startrelais en spanningsregelaars bestelt.  

Oplaadaansluitingen

Een oplaadaansluiting op je scooter of motor is erg handig. Bijvoorbeeld voor het opladen van je telefoon of het aansluiten van je navigatiesysteem. Het aansluitcontact kan voor het gemak in het afsluitbare handschoenenkastje worden geïnstalleerd.

Stekkers

Vind hier het gereedschap voor het strippen van een kabel of een verbindingshuls om de kabels aan elkaar te bevestigen. De stekkers bieden wij aan in diverse kleuren om gemakkelijk onderscheid te maken tussen de kabels.

Verlichting

De verlichting op een brommer of scooter is van onmisbare waarde. Deze moet dan ook te allen tijde correct werken.  Je vindt hier achterlichtunits, knipperlichten en koplampen. Bij deze artikelen is het belangrijk gebruik te maken van het voertuigfilter. Mocht je twijfelen of de verlichting op jouw voertuig past, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Zekeringen

De zekeringen in een scooter of brommer worden gebruikt om te voorkomen dat de bedrading doorbrandt. Dit kan veroorzaakt worden door kortsluiting of een te hoge belasting. Hier vind je onder andere een Assortimentsdoos (133-delig) met verschillende zekeringen. Ook verkopen wij losse zekeringen.