CGM shop

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Toon meerToon minder

CGM Bij EasyParts

CGM Italia is een bedrijf dat al jaren motor-, scooters- en off-road helmen ontwerpt en daarom aarzelde EasyParts geen moment om dit merk op haar website aan te bieden. We hebben deze shop in verschillende categorieën verdeeld om je op de beste manier van dienst te zijn. Ook zul je niet veel voorkomende modellen tegenkomen. Met CGM weet je zeker dat je een originele en veilige Jet, Demi Jet, Cross, Modular of Kids helm draagt. Het is normaal dat je reserveonderdelen nodig hebt voor een helm en met deze fabrikant kunt je altijd het juiste reserveonderdeel krijgen,zelfs nadat de productie van het model in kwestie is gestopt. De helmen en accessoires van deze Italiaanse ontwerper zijn erg populair en maken klanten al jaren blij. Waar wacht je nog op? Maak je keuze! 

CGM Jet & Demi-Jet helmen

De CGM Jet & Demi-Jet helmen geven een enorm gevoel van vrijheid. De CGM Jet helmen kunnen worden gedragen in combinatie met CGM-brillen of CGM-helmmaskers. Sommige van de nieuwe Jet helm modellen zijn uitgerust met een ingebouwd zonnevizier, die erg praktisch is om je te beschermen tegen de zon. In het assortiment vindt je Jet helmen met een vintage look die goed passen bij eigenaren van een retro voertuig.

De CGM Demi Jet helm is uitgerust met een kort of lang vizier afhankelijk van het model. De CGM Demi Jet helmen kunnen worden uitgerust met een dubbel vizier voor absoluut rijcomfort. De helmen hebben allemaal een verschillende buitenschaal. Sommige helmen hebben een sportieve uitstraling en andere helmen geven meer het open gevoel.

CGM-OUTLET

EasyParts kon deze shop niet creëren zonder het aanbieden van de huidige promoties. Daarom is het essentieel om u onze CGM Outlet te presenteren die alle helmen vermeldt, ongeacht de versie, het type, de kleur of de prijs. Het assortiment in onze Outlet omvat alle Jet, Demi Jet, Modular, Cross en Kids helmen, maar ook helmbrillen en helmmaskers die uit productie gaan of gewoon speciale EasyParts aanbiedingen. Het is ideaal om dit deel van de CGM-shop te bezoeken om de mogelijke voordelen van dit merk te ontdekken. Kijk eens en je zult zien waar we het over hebben!

CGM KIDS HELMEN

We weten hoe moeilijk het is om een helm voor je kind te vinden, maar we weten ook dat als je wilt genieten van een aantal reizen met je kind, het essentieel is dat uw kind zijn eigen helm heeft. CGMItalia heeft een reeks kinderhelmen ontworpen met stijlen, afbeeldingen en kleuren die je dochter of zoon zullen aanspreken.Neem bijvoorbeeld de Demi Jet CGM 205G Magic Comics helm, uitgerust met een lang vizier, een futuristisch ontwerp met zijn explosieve graphics en levendige kleuren. Het is een mooi en veilig model voor je kleintje en de vorm van de schaal is aangepast aan de schedel van een kind en heeft comfortabele verwijderbare wangkussens.

Systeem, Cross en Integraal helmen CGM

Systeem helmen zijn echt praktisch voor stadsrijders. Dankzij het opklapbare kinstuk kun je stoppen om te tanken zonder dat je de helm hoeft af te zetten. Met de P/J-goedkeuring mag je zowel open als gesloten met de helm rijden. Voor de veiligheid adviseren we om met de helm gesloten te rijden.

Ben je een coureur, een off-roader of een liefhebber van off-road rijden, neem dan eens een kijkje op de pagina van de CGM Cross helmen. Vind hier de verschillende modellen die CGM te bieden heeft. Sommige cross helmen van CGM zijn voorzien van een zonnevizier of hebben een voorbereiding voor Pinlock. Een Pinlock vizier is een extra vizier wat tegen het huidige vizier wordt geplaatst. Hierdoor kan je vizier niet meer beslaan bij temperatuurverschillen.

Gesloten helmen worden vaak aangeduid als integraal helmen. Deze helmen worden het meest gebruikt tijdens rijden op hogere snelheid of die het hele jaar doorrijden. De integraalhelm geeft een optimaal gevoel van veiligheid al zijn alle andere helmen natuurlijk ook veilig. Als je kiest voor een integraalhelm van CGM, zul je op lange termijn overtuigd zijn om voor CGM te blijven kiezen.

CGM BRILLEN EN MASKERS

Het is duidelijk en onvermijdelijk dat CGM ook helmbrillen en helmmaskers produceert in zijn assortiment accessoires. In combinatie met een Jet helm raden we  aan om een helmbril of een masker te kopen dat je beschermt tegen insecten, regen maar ook wind en kou. Bij de aankoop van een Jet CGM helm, raden wij aan om ook een vizier aan te schaffen als je model is uitgerust met drukknoppen aan de voorkant. Heeft je helm geen drukknoppen, dan is de helmbril de perfecte oplossing. Indien je een motorcross fan bent, is het een goed idee om de CGM crossmaskers in verschillende kleuren te bekijken. Bezoek onze CGM winkel, je zult niet teleurgesteld worden!

WELKE HELMMAAT HEB IK NODIG?

Het kopen van een helm online is geen gemakkelijke taak als het onze eerste aankoop is of wanneer we niet weten welke helm maat we hebben. Dus EasyParts heeft aan alles gedacht met deze speciale sectie om je te helpen met het uitzoeken van je maat. Wij vragen je alleen om een meetlint te pakken en hier te klikken. Wees gerust, EasyParts begrijpt je behoeften en onze klantenservice zal je adviseren in het geval je een maat ontvangt die niet past. Het is altijd mogelijk om de helm snel en eenvoudig naar ons terug te sturen, met behulp van onze klantenservice.