Merchandise Yamaha

Kies je voertuig en vind snel het juiste onderdeel of accessoire.
Vind meer artikelen voor jouw voertuig in de volgende categorieën:
Toon meerToon minder

YAMAHA op EasyParts

Hoe kun je niet enthousiast worden wanneer je een prachtig Yamaha Paddock Blue-jack of een horloge uit de MT HyperNaked-collectie koopt of wanneer je de Yamaha Gadgets&Merchandise pagina bezoekt? Als je een die-hard fan bent, is het belangrijk om jezelf te trakteren op een mooie product en vergeet ook niet om een mooi kledingstuk of een trendy accessoire met je favoriete merk te dragen. Deze pagina laat je alle moderne, trendy en praktische kleding en accessoires zien die dit populaire merk te bieden heeft. Coureurs op circuits weten hoe verstandig het is om tijdens de races een goede pet of een softshell jas te dragen om de zon of een frisse wind tegen te houden. Vaak duren wedstrijden een heel weekend, kamperen is dan een must en zonder een goede Yamaha-slaapzak loop je risico het koud te krijgen. Bekend in de wereld van de circuitraces, zijn zij ook aanwezig op maritiem gebied, reden waarom Yamaha heeft overwogen een surfplank te ontwerpen voor deze fanatiekelingen. Ongeacht de omstandigheden, ze hebben het allemaal!

Yamaha Kleding

YAMAHA biedt een ruim assortiment van zeer originele en kleurrijke kleding uit verschillende collecties. Neem bijvoorbeeld de populairste collectie die bekend staat als YAMAHA Paddock Blue. YAMAHA biedt een breed assortiment aan kleding, zoals YAMAHA Paddock Blue jassen voor mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook YAMAHA caps, YAMAHA windjacks, YAMAHA tanktops en nog veel meer. Niet alleen levert YAMAHA van de Paddock Blue collectie maar ook uit de collecties van de MT, REVS of Replica lijn. Vind het kledingstuk dat bij je past of doe een familielid of vriend een plezier door het cadeau te geven en het verschil te maken.

YAMAHA Handschoenen

Of je nu Enduro, Cross of gewoon op een racefiets of scooter rijdt, handschoenen zijn een onmisbaar accessoire voor je veiligheid. YAMAHA heeft handschoenen voor elk soort gebruik en of het nu voor de koude seizoenen of voor de zomer is. Sommige YAMAHA-handschoenen zijn voorzien van speciale touch vingers zodat gsm-gebruikers hun telefoon kunnen gebruiken zonder hun handschoenen uit te trekken. De comfortabele en veilige Yamaha-handschoenen zijn ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, vaak in het zwart zodat ze bij elk outfit passen. Kies het paar handschoenen dat je nodig hebt!

Gadgets & Merchandise Yamaha

Wees de eerste om een YAMAHA Racing-waterfles te krijgen die je overal mee naartoe kunt nemen, zelfs naar het circuit. Kies een paar YAMAHA-oordopjes of YAMAHA-oorbeschermers om het geluid van racende scooters te dempen wanneer je toekijkt. Denk aan het uitrusten van jezelf met een mooi horloge met het YAMAHA-logo om altijd op tijd te komen en vergeet vooral niet de YAMAHA-powerbank te gebruiken die zeer nuttig zal blijken. YAMAHA denkt aan alles en dat laten we je op deze pagina graag zien.