Novascoot shop

Novascoot op EasyParts

Op de website van EasyParts komt je de exclusieve Novascoot-shop tegen. Hier kun je een keuze maken uit accu’s, beschermhoezen, kabels en motordelen. We hebben alvast alle items van ons merk samengesteld. Ook voor onderhoudsproducten, sloten en windschermen zit u hier goed. Novascoot biedt producten aan die kwalitatief te vergelijken zijn met Yuasa of Piaggio. Bovendien zijn alle producten scherp geprijsd.

Novascoot kabels

Deze categorie biedt het volledige assortiment kabels die u nodig heeft. Of het nu gaat om gaskabels, kilometerkabels of remkabels. Je komt ze hier allemaal tegen. Onder het artikel wordt er aangegeven op welk model scooter deze kabel past. Je kunt er ook voor kiezen om op de hoofdpagina een filter aan te zetten. Hier kiest je het merk, model en het type van je scooter of brommer. Alles op de website wordt dan gefilterd voor dit model. Bij de kabels zullen alleen de beschikbare producten getoond worden. De kabels van Novascoot zijn een voordelig alternatief ten opzichte van de originele kabels. Kwaliteit en perfecte pasvorm worden gegarandeerd door het gebruik van materialen van uitstekende kwaliteit en zorgvuldige eindcontrole.

Onderhoudsproducten Novascoot

In de Novascoot-shop kunnen de onderhoudsproducten niet ontbreken. Bij de motorolie krijg je de keuze uit 2-Takt of 4-Takt olie. Let goed op dat je de juiste olie bestelt. Ook staat er onder het product een veiligheidsblad waar je verdere informatie kunt vinden. Naast motorolie vind je kruipolie en multisprays. Dit is handig als je een goed smeermiddel nodig hebt of om iets los te krijgen. Voor het uiterlijk van de scooter hebben wij diverse cleaners. Je kunt kiezen voor een Foam Cleaner voor de kappen of een Clear Sight Spray voor het windscherm.

Remdelen Novascoot

Misschien wel een van de belangrijkste onderdelen in deze categorie zijn de remdelen. De remblokken van Novascoot worden geproduceerd in Italië. Hierdoor krijgt je gegarandeerd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Sintered remblokken bevatten kleine bronsdeeltjes die zorgen voor een betere warmteafvoer. Tijdens de productie ontstaat er door middel van speciale verhitting een extra hard materiaal. Dit komt weer ten goede aan de kwaliteit van de remblokken.Sommige voertuigfabrikanten gebruiken remblokken van verschillende fabrikanten. Controleer altijd vooraf of je de juiste remblokken heeft.

Windschermen Novascoot

Tegenwoordig zijn windschermen niet meer weg te denken op de scooter. De hoge windschermen zijn ideaal om uit de wind te zitten en je te beschermen tijdens een regenbui. Behalve het standaard heldere windscherm bestaat er ook een Smoke-tint. Deze tint zorgt ervoor dat de zon meer wordt tegengehouden op zomerse dagen. Houd er wel rekening mee dat in de avond en nacht je zicht verminderd zal zijn. Bij de windschermen van Novascoot wordt ook de montageset bijgeleverd. Je kunt bij de meeste modellen kiezen uit een chromen of zwarte montage set. Vergeet niet om ook meteen de Clear Sight Spray te bestellen zodat je zeker weet dat je Novascoot windscherm schoon blijft en je zicht optimaal!